Slå igennem hurtigt med Nike's største fremtidige stjerner | Vi præsenterer 'Rising Fast Pack'

21.08.2017

Skrevet af Claus

En ny gylden generation er på vej frem i fodboldens verden. Historien om de mest lysende stjerner for fremtiden mangler endnu at blive fortalt, men Nike sætter nu scenen med deres 'Rising Fast' kollektion. Lavet til at blive båret af de største talenter født efter 1995.

I løbet af de seneste to uger har Nike lanceret 'Tech Craft Pack' og 'Academy Pack'. Begge indeholdt nogle forrygende blackout støvler. Nu ligger Nike nogle farver på bordet til den nye sæson med den helt nye 'Rising Fast Pack'. Kollektionen indeholder Mercurial, Magista, Hypervenom og Tiempo i en farvevariant som overvejende er lyseblå/grå og navy med pink detaljer. En smuk kombination! 'Rising Fast Pack' løfter historien om Nike's største fremtidige stjerner, hvilket betyder at de mest lovende spillere der er født efter 1995 får lov at bære disse støvler på banen.

Fortsættes nedenfor.

Teknologisk set er fodboldstøvlerne i 'Rising Fast Pack' identiske med dem i 'Lock in, Let Loose Pack' og 'Academy Pack'. Det betyder at Rising Fast Mercurial, som vil blive båret af spillere som Ousmane Dembélé og Christian Pulisic, stadig giver dig de bedste forudsætninger for eksplosiv fart og ultimativ lockdown. Du får stadig det forbedrede touch på bolden og det dødelige spark med Hypervenom som står til at blive brugt af spillere som André Silva og Dani Ceballos. Unge Nike talenter som Alessio Romagnoli og Joshua Kimmich vil bære henholdsvis Tiempo og Magista, som også tilbyder de samme teknologier i de seneste packs.

Når man ser på støvlerne, er der ingen tvivl om at 'Rising Fast' farvevarianten er en af de skarpeste i 2017. Det giver også god mening når de er fremstillet til de skarpeste talenter i verden. Du skal helt sikkert holde øje med disse støvler, såvel som spillerne der bærer dem.

Vil du slå hurtigt igennem lige som de største unge stjerner? Køb dine Nike 'Rising Fast' støvler lige her.