Jul og nytår betyder vinterpause i de fleste store europæiske ligaer, men ikke i Premier League – her er det lige omvendt, og her bliver mange af årets mest intense og overraskende kampe spillet. Det gør sig også gældende i år, og vi støvlespottede naturligvis lidt i runden der gik.

ASSOU

Det sjoveste spot stod Tottenhams Benoit Assou-Ekotto for, idet han spillede i to forskellige par støvler. Vi har normalt set Assou-Ekotto i to forskellige farvevarianter af Adidas AdiPower Predator, men nu har Ekotto taget skridtet videre.

På højre fod havde han nemlig en Adidas F50 Adizero Sort/Orange Skind, mens han havde Adidas AdiPower Predator Blå/Electric på venstre. Det fik os dog til at tænke på, hvorfor han i det mindste ikke nappede en Sort/Orange AdiPower Predator på venstrefoden, så støvlerne matchede.

DROGBA

Chelsea fik overraskende ørerne i maskinen mod Aston Villa, hvilket forhindrede dem i at hente point på de øvrige titelrivaler, der også tabte vigtige point. I Chelseas kamp spillede Didier Drogba dog igen i sine Nike Mercurial Vapor Superfly III Electricity/Neon, som han åbenbart har svært ved at slippe.

FERREIRA

I samme kamp spillede Chelseas forsvarsspiller Paolo Ferreira i en støvle man ikke ser så vanvittigt meget til mere, nemlig et par Adidas AdiPURE IV Sort/Blå, som faktisk står rigtig godt til den blå hjemmedragt.

PENNANT

I Stoke On Trent stødte Jermaine Pennant og resten af Stoke City ind i Wigan, og her havde den hurtige kantspiller igen valgt at hoppe i sit par af Nike Mercurial Vapor Superfly III CR7. Nok spiller han i samme farve som Ronaldo, men det er ikke samme model – Ronaldo ligner nemlig en mand, der spiller i en Vapor VIII forklædt som en Superfly III.

SESSEGNON

I Sunderland var der også en helt stor overraskelse at finde, da hjemmeholdet vandt 1-0 over Manchester City, som dermed forpassede muligheden for at trække fra Manchester United, der også tabte pinligt 3-2 til Blackburn.

Assisten til Sunderlands mål kom fra Sessegnon, der endnu ikke lader til at være varmet op til den nye Adidas F50 Adizero MiCoach – han spillede nemlig stadig i sine gamle Electricity/Lilla Adizero.

RONALDO

Nok har Ronaldo Nazario de Lima trukket sig tilbage som fodboldspiller, men han stiller gerne op når der skal samles penge ind til velgørende formål. Det gjorde han også lige inden nytår, hvor han havde skippet sine Nike Tiempo Legend IV Elite til fordel for et par Tiempo Legend III Elite WC-støvler i Sølv/Orange.

ZWAAANSKSKS

Der bliver også spillet fodbold Down Under, og her mødte Central Coast deres semi-navnebrødre fra Gold Coast. Her spillede Central-spilleren Patrick Zwaanswijk i et par blackoutede Puma v1.11, hvilket er overraskende, da han tidligere har spillet i den grønne variant.

Så du nogle ting, vi ikke fik med – eller har du en kommentar til støvlerne der har været i spil i denne runde? Så del dem meget gerne med os i boksen herunder.