Hør fra Unisport giveaway vindere omkring de støvler de har valgt

14.08.2017

Skrevet af Claus

Ofte har vi konkurrencer kørende på vores hjemmesiden, som nogle af jer måske har set eller måske endda deltaget i. I dem giver vi gratis fodboldstøvler til de heldige vindere, som har tilmeldt sig til vores nyhedsbrev. Hør fra nogle af de seneste vindere og hvilke støvler de har valgt her.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du de nyeste tilbud.

Tina Roager (Danmark) - adidas Målmandshandske ACE Trans Ultimate

Handsken er til min søn på 13, der har haft fast plads i målet i 6-7 år. De seneste år har vi oplevet, at sikkerhed i handsken er blevet mere og mere vigtigt. Skudene er blevet hårdere og vi har mere end en gang måtte forbi skadestuen. Handsken er også valgt på baggrund af den gode pasform og gribefladen. Begge dele er afgørende, når man som Laurits er bagerste mand.

Tom Erik Johansen (Sverige) - ACE 17.1 Primeknit FG/AG

Jeg har altid været meget glad for mine tidligere adidas støvler og efter at have prøvet X modellen, ville jeg gerne teste ACE, som ligner en meget spændende støvle.

Jakob Vikær Jensen (Denmark) - adidas ACE 17+ PureControl FG/AG

Jeg har valgt denne støvle, først og fremmest fordi den ser fantastisk ud, og fordi den har et rent design uden distraktioner. Desuden er FG/AG konfigurationen fantastisk, fordi du kan spille i den samme støvle, uanset hvilket underlag du spiller på og derfor får den samme følelse i enhver kamp. Sidst, men ikke mindst, så er Boost indersålen også super vigtig, da den giver komfort, selv på hårde underlag.

Emil Pedersen (Sverige) - adidas X 16+ PureChaos FG/AG

I disse støvler skiller du dig virkelig ud fra resten.

Sirpa Iikkola (Finland) - Nike Hypervenom Phantom 3 FG

Jeg valgte en støvle til den kompromisløse spiller. Hypervenom er til spilleren, som ønsker at udvikle sig og blive hurtigere og smartere for hver kamp.

Matt Bullock (England) - Adidas X16 + PureChaos SG

Jeg har altid spillet i adidas støvler og generelt hold mig til 'Predator' serien - det var triste dage da de udgik :( Jeg har aldrig ønsket at bruge andre støvler og da de her blev lanceret første gang, ville jeg have et par! Jeg har brugt timer på at se video efter video og læst anmeldelse efter anmeldelse, set de professionelle gøre deres ting i dem og drømt om selv af snøre dem fast på min fod.

Det laceless design, Sprintframen, Non-Stop Grip overdelen og hæl "låsen" for blot at nævne nogle af de funktioner der gør både adidas og denne støvle til den bedste på markedet! De skiftende farvevarianter der er blevet lanceret er både levende og iøjefaldende og da jeg så den seneste "Blue Blast" version, så vidste jeg at det var dem jeg ville købe når det var tid til at købe nye støvler.

Kai Schötteler (Tyskland) - Adidas Ace 17+ PureControl

Jeg vælger denne støvle, fordi jeg virkelig, virkelig elsker looket. Fittet er også meget komfortabelt.

Jakob Crettaz (Østrig) - Adidas Ace 17+ Pure Control FG/AG

Jeg vælger adidas 17+ PureControl, fordi jeg synes udseendet er fantastisk og jeg er overbevist om at det er den bedste støvle på markedet.

Priscilla Troost (Holland) - Nike Hypervenom 3 DF AG Pro

Jeg har valgt netop denne støvle, fordi jeg er en angrebsspiller. Jeg har båret Nike støvler i mange år nu og denne model var præcis hvad jeg ledte efter. Jeg håber de her støvler vil hjælpe mig med at score mange mål!