adidas introducerer NEMEZIZ 17+ UltraBOOST "Ocean Storm"

09.08.2017

Skrevet af Claus

Nu til dags er de to verdener mellem sneakers og fodboldstøvler perfekt sammenflettede, hvor begge har stor indflydelse på produkterne der bliver introduceret i begge kategorier. Der findes ikke et bedre eksempel på dette end adidas' fodbold og livsstils hybrid, Nemeziz 17+ UltraBOOST. Mød "Ocean Storm" farvevarianten her.

Gennem de sidste to år har adidas skabt nogle episke street style kreationer til at ledsage hver ny fodboldstøvle lancering, så spillerne kan bære de støvler de elsker mixet med adidas' ultra populære Boost sål. Før adidas Nemeziz fodboldstøvle siloen, havde vi allerede set UltraBOOST sålen introduceret på ACE 16+ PureControl og Copa 17.1 silhuetterne, men efter denne sommers lancering er det ny agility støvlen der tager rampelyset.

adidas NEMEZIZ 17+ UltraBOOST “Ocean Storm” tager AgilityBandage overdelen, som er konstrueret fra et enkelt stykke strækbart bandage, og smider den ovenpå den berømte UltraBOOST sål og hælkappe. Det er det mest perfekte match nogensinde og er kun forbedret af den sorte og blå "Ocean Storm" farvevariant, som står godt i kontrast til den hvide Boost.

Fortsættes nedenfor.

adidas NEMEZIZ 17+ UltraBOOST vil blive en del af Limited Collection og som et resultat heraf kommer den i begrænset antal på verdensplan. De er allerede tilgængelige eksklusivt tidligt til forudbestilling på vores side og vil blive afsendt i morgen. De vil også være tilgængelige i vores Flagship Store i morgen, så hvis du er i København er det helt sikkert stedet, hvor du kan forbedre dine chancer ved at få fingrene i et par.

Vil du have et par? Køb dine adidas NEMEZIZ 17+ UltraBOOST "Ocean Storm" lige her.