I afsnit 20 af Jul i Unisport besøger vi endnu en gang butikken, som er ved at gøre klar til det sidste rush i juleræset. Så vil du se hvad der rør sig derinde, eller lige få den sidste inspiration til en jule- eller adventsgave, så se med her.

Jakob kigger nemlig forbi Vesterbrogade 4 i København, hvor vores butik ligger – i øvrigt ganske smukt lige over for Tivolis hovedindgang.

Her får Jakob sig en snak med Christian fra butikken, som fortæller lidt om hvad der hitter af varer i julen, hvilke støvler der er mest populære, samt kommer med en lille ide til hvad du kan toppe en super gave af med – eller give i mandelgave.

Butikken holder i øvrigt længe åbent op til jul, så du kan få det hele til at hænge sammen og stadig få købt den perfekte julegave til den store fodboldfan. Du kan se butikkens åbningstider alle dage op til jul samt en masse andet juleinfo lige her.

Har du været forbi Vesterbrogade 4 og Unisport Fodboldshop – eller skal du derind en af de nærmeste dage? Så giv gerne en kommentar med på vejen i kommentarfeltet herunder.