Efter at Nike gik amok med nye farver i slutningen af sidste uge var der dømt mekka for støvlespottere – og derfor får du i dag en XL-version af weekendens støvlespots. Der er både nye og gamle farver – og et par mere eller mindre vellykkede blackouts.

I London tog QPR mod mestrene fra Manchester United, og her scorede Wayne Rooney efter 1 minut. Det var godt nok med hovedet, men mon ikke han stadig synes det var en god måde at indvie sine nye T90 Laser IV Sort/Pink?

Rooneys angribsmakker, Danny Welbeck, var også at finde i den nye farve af T90 Laser IV, hvilket var ganske interessant da han ellers tidligere har holdt stædigt fast i sin Tiempo Legend IV Elite Sort/Orange.

Godt nok markedsføres Laser IV som en angriberstøvle, men det forhindrer ikke Rio Ferdinand i også at spille i den behagelige støvle, og han var naturligvis også at finde i den nye Sort/Pink-variant. Naturligvis med RF5 broderet på siden. Husk at du ligesom Ferdinand kan få broderet på dine støvler med UNIiD.

En mand der tidligere har spillet i T90, er Patrice Evra – men den franske venstreback er nu skiftet til Tiempo-serien. Derfor var han trukket i den nye Tiempo Legend IV Hvid/Rød, og havde fået skrevet P3 på – og forklarede efter kampen, at 3-tallet skal fungere både som et E og som hans dragtnummer. Der er tænkt over tingene, Patrice.

Queens Park Rangers' anfører, Joey Barton, er en turbulent herre. Også på støvlesiden, hvor han efter at have ravet over hvor gode den nye Puma PowerCat 1.12 var, lader til at være gået tilbage til en semi-blackoutet udgave af Adidas AdiPower Predator Sort/Orange.

I Blackburns kamp mod WBA spillede Ayegbeni Yakubu i den nye CTR360 Maestri II Blå/Hvid/Orange fra Nike – og man må sige, at den nye farve står perfekt til Blackburn-dragten.

I storkampen mellem to af de mest formstærke hold i Premier League, Manchester City og Arsenal, spillede den lynhurtige Theo Walcott i den nye, frække Nike Mercurial Vapor Superfly III Lilla/Sølv i SG, og man må sige at støvlerne ser godt ud i aktion.

I samme kamp var Manchester Citys James Milner også trukket i den nye CTR360 Maestri II, hvilket nok passer stjernen ganske godt, da han tidligere har været glad for blå støvler.

Liverpool udspillede i weekenden Aston Villa, og her var Jonjo Shelvey tilbage for The Reds efter et lejeophold. Her optrådte han i et par blackoutede Adidas AdiPower Predator – men vi er faktisk i tvivl om det er noget den unge englænder har gjort selv eller har fået lavet af Adidas.

I Chelseas 1-1 kamp mod Wigan spillede deres lille spanier, Juan Manuel Mata, vanen tro i et par Superfly III, men også han var skiftet til den nye Lilla/Sølv variant med Mata broderet på siden.

I Tyskland fik Werder Bremen en lektion af Schalke 04, og her spillede Phillip Bargfrede i et par AdiPURE IV SL. Vi ved, at støvlen ikke just er ny, men det er altid kuriøst at se den fede støvle på en professionel. Som et lille kuriosum kan vi også afsløre, at Nicki Bille spillede i samme model, da han assistede 2 og scorede en enkelt i Elches seneste kamp.

I Holland spillede Ajax mod ADO Den Haag, og her var deres sydamerikanske islæt, Nicolás Lodeiro, at finde i den nye Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Rød.

Eden Hazard fra Belgien er en farlig herre, og den lille finurlige tekniker var også at finde i den nye farve af Superfly III. Hazard havde endda også fået broderet det belgiske flag på sine støvler, som han havde på i Lille OSC’s kamp mod PSG.

I samme kamp havde Javier Pastore fra PSG også fundet vej til de nye Nike-farver, og var kravlet i et par Nike Tiempo Legend IV Hvid/Rød. Pastore er en af de stjerner, der vælger den almindelige Legend IV frem for Eliten, hvilket er et interessant valg.

I Spanien slog Real Madrid til igen, og her slog man Sevilla eftertrykkeligt, og lagde dermed endnu mere pres på Barcelona, der var i Japan og blive verdensmestre for klubhold.

Tilbage i Spanien var venstrebacken Marcelo også at finde i den nye Lilla/Sølv Superfly III, men ganske interessant spiller han med en Vapor-bund – endda en bund, der ligner den, Cristiano Ronaldo har på sine prototype-støvler. Tester Marcelo også?

Marcelos direkte modstander var dribleekvilibristen Jesus Navas, som også havde Superfly III på – det var dog med carbonfibersål og det hele, og støvlen klædte den lille wingspiller enormt godt.

Vi runder af i Italien, hvor Roma-spilleren Osvaldo igen er med i vores støvlespots. Det er han fordi han rocker en usædvanligt usystematisk blackoutet Adidas F50 Adizero MiCoach Rød/Gul. Osvaldo er nok ligeglad, for han scorede i støvlerne – og det er jo det vigtigste.

Vi slutter af med Zlatan, som også var skiftet til de nye Superfly III. Han scorede såmænd også i dem, og glæden var naturligvis stor bagefter. Bemærk Zlatans pløs, hvor han har en Vapor III-lignende pløs syet oven på Superfly III-pløsen. Støvlerne trak så meget opmærksomhed, at Bajram Fetai skrev på Twitter og lige skulle høre hvad det var.

Hvad synes du om de nye Nike-farver? Er det noget for dig, eller er de for sprælske i farverne? Del meget gerne din mening med os i boksen herunder.