Ny i øjefaldende farvevariant til Mizuno Morelia Neo II Made in Japan

02.08.2017

Skrevet af Claus

Mizuno er tilbage med en frisk farvevariant til deres ekstremt populære Morelia Neo Made in Japan kollektion. Sommeren er her og orange er farven. Følg med!

Mizuno behøver ikke nogen introduktion når det kommer til kvalitet og håndværk, men man kan ikke undgå at blive forbløffet når man får fingrene i et par af dem. Det er almen viden når det handler om Mizuno fodboldstøvler, men i endnu højere grad når man taler om deres Made in Japan kollektion. De er netop kommet i en smuk sommer farvevariant, som vi er sikre på vil glæde alle.

Støvlerne er lavet i hånden og du vil straks mærke at du holder, eller bærer, noget helt unikt. Disse er ikke nogle helt ordinære støvler. De er Mizuno Morelia Neo II Made in Japan Orange Clownfish/Hvid/Sort.

Fortsættes nedenfor.

Mizuno Morelia Neo II er ikke fremmed for alle bootheads derude, men hvis du behøver en kort introduktion, så får du den her. De er fartstøvler med en vægt på utrolige 180 gram, hvilket kun bliver endnu mere imponerende taget i betragtning af, at overdelen er lavet af høj kvalitets kænguru læder. Ja, du læste rigtigt, kænguru læder. Det du får er en forbavsende letvægtsstøvle med alle fordelene fra en kænguru læder overdel; et naturligt blødt touch og et komfortabelt fit.

Det er unødvendigt at sige, at vi er meget begejstrede omkring Mizuno Morelia Neo og den begejstring forstærkes kun yderligere af at støvlerne er lavet i en Made in Japan version. Kombiner det japanske håndværk med denne nye sprøde farvevariant fra Mizuno, og du har dig et par støvler der vil blæse sokkerne af både din modstander og dine holdkammerater, når den nye sæson starter. Hvis du betragter dig selv som en fodboldstøvle connosieur, så vil du føle dig hjemme i disse!

Køb dit par Mizuno Morelia Neo II Made in Japan Orange Clownfish/Hvid/Sort her hos Unisport.