adidas præsenterer resten af Ocean Storm Pack

02.08.2017

Skrevet af Frederik

I kølvandet på sidste uges lancering af Ocean Storm Nemeziz giver adidas os nu resten af Ocean Storm Pack, inklusiv X, ACE og Copa. Tjek de nye farvekombinationer ud nedenfor!

Ligesom ved Nemeziz er der intet nyt teknologisk set ved X, ACE og Copa i forhold til den seneste Magnetic Storm Pack, så Ocean Storm Pack er udelukkende en farveopdatering fra adidas. Men hvad du så lige til de farver? De ser vildt fede ud på banen, og det er umuligt for din modstander ikke at lægge mærke til dem.

Fortsættes nedenfor.

Lad os starte med adidas X 17+ PureSpeed, der er hovedsageligt er 'Solar Yellow' med en meget mørk blå ('Legend Ink') brugt som sekundær farve. Sålen har et mat look. ACE 17+ PureControl kommer i smukke blå nuancer - fra skyblå (Energy Aqua) i en overgang mod den mørkeblå farve fra X'en ('Legend Ink') på fronten. De tre adidas-striber er hvide, og hvis du spørger mig, har ACE fået den fedeste farvekombination af alle støvlerne i Ocean Storm Pack. Både X og ACE kommer også i en 17.1-version - til den klassiske spiller, der sætter pris på sine snørebånd. Og lad os runde af med en klassiker, hvor snørebånd er en nødvendighed. Ligesom X er Copa hovedsageligt gul med mørkeblå detaljer. Og så får du også stadigvæk det lækre kængurulæder på overdelen.

Hvilken støvle kan du bedst lide? Hvis du allerede nu ved det, kan du købe dit par lige her.