GIGANTISK UDSALG - SPAR OP TIL 85% KØB NU
Populære Kategorier
  Produkter

   Fodboldpassioneret teamspiller til kundecenteret

   05.01.2018

   Skrevet af Frederik Tobias Thorgny Hansen

   Vi søger lige nu en ny teamspiller til vores webshop. En som vil være med til at udvikle Unisport mod nye mål, elsker fodbold og har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldbutik.

   Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi lanceret lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland og servicerer resten af verden med et internationalt site. Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag. Du kommer til at arbejde seriøst side om side med dygtige og entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

   Vores vision er at inspirere og gå i dialog med football obsessed teens, og levere en integreret online og offline shopping oplevelse. Premium i alle berøringsflader.

   Du kommer til at arbejde fokuseret og seriøst side om side med dygtige, entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

   Vi forestiller os at du måske er færdig med en gymnasial uddannelse og gerne vil ud og have noget arbejdsmæssig erfaring. Du elsker fodbold, spiller fodbold og ved alt om det udstyr du har i din taske.

   Derudover skal du kunne formulere dig glimrende på skrift, da du dagligt har kontakt til vore kunder, hvorfor der en skriftlig test til en eventuel samtale.

   Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra sportsbranchen.

   Stillingen

   Det er en fuldtidsstilling, typisk i tidsrum mellem 9 og 20.

   Du får en bred vifte af arbejdsopgaver. Dine vigtigste af slagsen bliver at servicere vore kunder pr. telefon, mail og via vores online chatsupport. Samtidig vil du få ansvar for opdatering af vores størrelsesguide på fodboldstøvler

   Vi forventer at du

  • Er super fodboldinteresseret.
  • Har et solidt kendskab til fodboldudstyr.
  • Har et højt serviceniveau.
  • Er mødestabil.
  • Er seriøs, ansvars- og målbevidst.
  • Er fejlfri i skriftlig og mundtlig dansk og kan formulere dig godt.
  • Har stærk erfaring i brugen af PC.
  • Straffeattesten skal medbringes til samtalen
  • Ansøgning og andre oplysninger

   Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og cv straks til job@unisport.dk og mærk mailen Ansøgning– Medarbejder kundecenter.

   Skriv hvem du er, hvad du kan og hvorfor du er den bedste til at servicere vore mange daglige besøgende. Din ansøgning skal emme af, hvorfor du skal inviteres til jobsamtale hos os. Så hvad venter du på? Send din ansøgning med det samme.

   Arbejdssted:

   Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.

   Tiltrædelse:

   Straks og ansøgningerne besvares løbende.

   Del din mening
   Se alle mærker