Ny Nemeziz colourway | Mød Ocean Storm

28.07.2017

Skrevet af Frederik

Den tyske gigant har givet Nemeziz et lyt look. Ocean Storm giver os en blåfarvet udgave af Nemeziz - og den er fantastisk! Perfekt til den lynhurtige driblekonge.

Kigger man på teknologierne, tilbyder adidas Nemeziz 17+ 360Agility Ocean Storm det samme som Dust Storm. Det betyder, at du stadig får 360 Agility bandage. Denne 360 Agility Bandage dækker hele overdelen, og er en række gummi bånd, der er inspireret af medicinsk op tapning. Medicinsk op tapning bruges af folk til at skabe støtte og give mere smidige bevægelser, som lige nøjagtig er, hvad den snørebåndsløse overdel gør her. Dets elastiske natur betyder, at overdelen kan laves fuldstændig uden snørebånd på 17+ versionen og samtidig et stærkt lockdown også. Selv når du ifører dig støvlen på og strækker materialet så du kan få støvlen på, kan du mærke, hvordan materialet forsøger at komprimere og stramme sig for et personligt og indpakket fit. 17.1-versionen med snørebånd er i virkeligheden kun til folk, der foretrækker at holde det old school.

Fortsættes nedenfor.

Ligesom på Dust Storm er den nye Nemeziz' knop-konfiguration lavet med semi-kegle formede knopper for at øge accelerationen fra vridnings søjlerne Den flade side af de halvmåne formede knopper giver et stærkt og skarpt afsæt fra jorden, når du virkelig har brug for at skyde dig selv afsted i en retning, mens den kegle formede side giver en let bevægelighed gennem jorden for blødere drejninger.

Den største forskel mellem Dust Storm og Ocean Storm er uden tvivl farverne. På Ocean Storm Nemeziz får du to forskellige nuancer af blå: navy (mørk) og teal (lys), mens du også får de iøjnefaldende striber fra adidas på siden af støvlen. En super fed farveopdatering, hvis du spørger mig! Tag dem på, og så går du bestemt ikke ubemærket hen på banen.

Hvis du er lige så vild med den nye colourway som os, kan du forudbestille adidas Nemeziz 17+ 360Agility Ocean Storm lige her.