Vi er nu nået en tredjedel af vejen mod juleaften, og du får derfor det 8. afsnit af Jul i Unisport, hvor Jakob sætter gang i endnu en del af vores Unisport Awards 2011 – og hvor DIN stemme tæller!

Vi har tidligere kåret Årets Innovative Produkt 2011, og har også gang i afstemningen om, hvad der bliver Årets Støvle 2011 – som du stadig kan nå at stemme på.

I dag sætter Jakob så en ny kåring i gang. Vi skal nemlig have kåret Årets Fodboldtrøje 2011, hvor I, kære brugere, altså skal give jeres besyv med og afgøre hvilken af de fem nominerede trøjer der er den absolut fedeste. De nominerede er Englands udebanetrøje, Real Madrids 3. trøje, Hamburger SV’s udebanetrøje, Juventus' udebanetrøje samt Dortmunds hjemmebanetrøje, og en af dem kommer altså til at løbe med æren som den allerflotteste trøje i år.

Du kan stemme ude til højre, og du har helt til d. 13. december til at bestemme dig, hvis du gerne vil se alle detaljerne på trøjerne.

Dagens afsnit kan du se lige her. Spørgsmål er blot – hvilken trøje er din favorit? Og har vi den ikke på listen, hvilken er det så?