Nike fejrer den ustoppelige Lewandowski med en personlig Hypervenom Phantom II

07.10.2015

Skrevet af Mathias

Han er ikke til at stoppe for tiden. Han har scoret mål for sjov på det sidste og det skal hædres. Til ære for den polske superstjernes storform foran kassen for nyligt, har Nike hooket ham op med en signatur farvevariant af hans Hypervenom Phantom II.

Desværre bliver vi nødt til at starte med at skuffe jer. De nye støvler kommer ikke til at kunne købes og det unikke design vil kun blive brugt af Robert Lewandowski selv, når han skal ud og fortsætte sin måljagt. Bare lige inden i alle bliver alt for hyped over det nye design.

De er dog stadig for vilde at se på og coolfaktoren stiger kun af den personlige følelse og vigtighed der er lagt i dem. Designet er lavet med inspiration fra Robert Lewandowski’s polske arv, hvor ørnen er et meget vigtigt symbol.

Selve designet er baseret på ørnevinger, men der er også massere af andre fede design detaljer, som videre ligger til den historie forbundet med støvlen. På siden ser man for eksempel teksten “Semper Invicta”, hvilket betyder “Altid uovervindelig”. Det må man sige er en meget præcis måde at beskrive den dødbringende Bayern angribers fodboldfilosofi og attitude.

Lewandowski sagde selv han følte sig inspireret af de nye personlige støvler, hvilket lyder farligt for Polen og Bayern Münchens kommende modstandere, fordi en endnu mere tændt version af ham er skræmmende at tænke på.