Tilslut dig #NBBlackoutsquad med de nye New Balance Visaro og Furon støvler

07.10.2015

Skrevet af Mathias

Det ser ud til vi ikke var de eneste der var smaskforelsket i blackoutede og whiteoutede New Balance modeller, som ramte græsset på fødderne af stjerne som Aaron Ramsey, Samir Nasri og Vincent Kompany. New Balance har hørt folkets ønsker og lancerer de originale prototype farvevarianter…

Det her er din chance for at tilslutte dig #NBBlackoutsquad. Der er bare et eller andet smukt over et simpelt pair blackoutede eller whiteoutede støvler. Det er rendyrket klasse i en tid der er domineret af vilde farvevarianter og til tider lidt for wack designs.

Hvis du også ønsker dig stealth looket når du skal skabe chancer eller tage chancer, så finder du New Balance Visaro støvlerne her og Furon Støvlerne her - kun 1299 kroner.

For mig er det der appellerer mest den følelse af mystik der omringer støvlerne og det er lige præcis hvad New Balance har forsøgt at fange med de nye støvler. De to nye Visaro og Furon farvevarianter er nøjagtig de samme som de prototyper, der fangede folks opmærksomhed i foråret.

De nye whiteoutede og blackoutede designs kommer kun til at være at finde i begrænset antal, så hvis du er en af de mange der var misundelig på Ramsey og resten af #NBBlackoutsquad’s støvler, så er det nu du skal slå til.

Hvis du vil videre mere om de to støvlers technologier, så kan du læse og høre mere om dem her.

Se vores New Balance Visaro andmeldelse her.

Læs alt om New Balance Furon støvlen her.

Vi ved at de mere nedtonede designs altid bliver taget rigtig godt imod og det er let at se hvorfor. Læg dertil at de samtidig er eksklusive, jamen så er det bare endnu federe. Er du også hooked på de nye New Balance Visaro Pro og Furon støvler?