Super Weekend: Køb mere - spar mere! ❯

Et nik til fortiden | Mød den nye Manchester United 3. trøje

21.07.2017

Skrevet af Claus Boysen

Sidste år, inviterede adidas fans til at designe Manchester United 2017/18 trøjen. Nu har firmaet afsløret resultatet. Til alle jer Red Devils, følg med og se den nye trøje her!

At blive en rigtig udfordrer til titlen og klare sig godt i Champions League er utvivlsomt ambitionerne for Manchester United denne sæson, og med et hold der ser stærkere og stærkere ud for hver kamp de spillede sidste sæson, så ser de mål ikke ud til at være langt ude af rækkevidde. Specielt med tilgangen af Romelu Lukaku og siden der meget vel kan være et par store transfers på vej denne sommer. Målene vil jagtet i den nye 3. trøje fra adidas. En trøje der er baseret på et fan design!

Fortsættes nedenfor.

Manchester United 2017/18 3. trøjen er overvejende lysegrå og indeholder en diskret grafik der er inspireret af et af de designs der blev indsendt af fansene. Det grafiske print på den nedre del af fronten af Manchester United 17/18 3. trøjen viser "The United Trinity Statue" udenfor Old Trafford. En hyldest til den historiske sejr i Europa Cuppen i 1968, der skildrer klubbens trio George Best, Denis Law og Sir Bobby Charlton. Du kan også se statuen af Sir Matt Busby, som trænede holdet. Manchester United 3. trøjen har en grå hals og grå ærmekanter, mens adidas logoet og striberne på skuldrene er hvide.

Manchester United 3. trøjen 2017/18 er allerede tilgængelig i dag. Vis din støtte og køb trøjen lige her.