Fan-designet Real Madrid 3. trøje fra adidas

21.07.2017

Skrevet af Claus

Læn dig tilbage og se nærmere. Real Madrid's 3. trøje er her. Den er baseret på et fan design og er uden tvivl en af de fedeste trøjer til den nye sæson!

Med det tredje UEFA Champions League trofæ på fire år og nu, endelig, den længe ventede La Liga titel foran rivalerne fra FC Barcelona, kan man med sikkerhed sige at tingene ser ret godt ud for Real Madrid. Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos og resten af holdet går uden tvivl ind til 2017/18 med masser af selvtillid. Og nu har adidas præsenteret Los Blancos' nye 3. trøje, som holdet skal jagte nye rekorder i.

Efter allerede at have lanceret Real Madrid's hjemmebane- og udebanetrøjer til den kommende sæson, så giver adidas os nu den nye Real Madrid 3. trøje der er designet af en fan. En meget unik trøje! Sidste år gav adidas fans mulighed for at designe den nye Real Madrid 3. trøje og det er et fantastisk resultat.

Fortsættes nedenfor.

Real Madrid 3. trøjen har en mættet blågrøn nuance som hovedfarve og den passer perfekt ind i adidas' Real Madrid 2017/18 tema. Alle logoer på fronten er hvide, mens adidas striberne på skuldrene er mørkegrå. Med et iøjefaldende pixeleret grafisk print, trækker den fan-designede trøje inspiration fra den ikoniske 1996/97 Real Madrid 3. trøje. Det grafiske print dækker øverste venstre og nederste højre del af trøjen og det er uden tvivl en af de ting der gør den nye Real Madrid 3. trøje special og til et "must-have" for enhver Madrista.

Real Madrid 3. trøjen 2017/18 er allerede tilgængelig fra i dag og du kan købe din lige her.