Det siges, at man normalt ikke skal lægge alt for meget i resultatet af træningskampe, men Liverpool-manager Rafa Benitez må alligevel føre sig en smule presset efter fredag aftens træningskamp mod tyske Mainz, der sidste sæson havde Mohamed Zidan i truppen som lejesvend. På hjemmebane led Liverpool nemlig et spetakulært 0-5 nederlag til de upåagtede tyskere, der scorede samtlige mål i anden halvleg. Liverpool stillede i en ganske fornuftigt udseende startopstilling - formentligt med henblik på næste uges Champions League kvalifikationeskampe - men 5 tyske mål i anden halvleg rev fuldstændig benene væk under the reds. Markus Feulner, Tobias Damm, Ranislav Jovanovic, Chadli Amri og Fatmir Pupalovic stod for Mainz-målene.