PUMA One vs. Nike Tiempo Legend 7 vs. Mizuno Rebula

19.07.2017

Skrevet af Claus

Lanceret med ganske få uger imellem sig og alle giver de spillerne en blød læder overdel med en distinkt 2017 følelse over sig. At lave sammenligning mellem PUMA One, Mizuno Rebula og Nike Tiempo Legend 7 er indlysende, men hvordan klarer de sig egentlig. Få svaret her.

Når man sammenligner PUMA One, Mizuno Rebula og Nike Tiempo Legend 7 er det vigtigt først at anerkende, at konceptet stadig er anderledes og de tre støvler ikke er lavet for helt de samme ting. Tiempo er lavet til den elegante og dominerende spiller der er afhængig af et blødt touch og komfort. På den anden side er PUMA One fuldstændig unik, fordi den er lavet med FIT, FAST og FEEL i tankerne. Jep, One specialiserer sig i ALT. Til sidst er Rebula mere aggressiv end de andre to og giver mere smidighed og fleksibilitet, men stadig med en følelse af kontrol.

Selvom koncepterne er anderledes, så er der ingen vej uden om at der sagtens kan drages paralleller imellem de tre tekniske konstruktioner. Vi vil afprøve dem på banen imod hinanden og tage dig igennem forskellene og lighederne, teknologi for teknologi. Se vores WebTV episode ovenfor, hvor vi sammenligner dem.

Køb dit par Nike Tiempo Legend 7 her på Unisport.dk

Hvis du vil have et par Mizuno Rebula, så kan du bestille dem her (de er vanvittigt fede!)

Vil du hellere rocke PUMA One? Så køb dit par lige her.