Unisport WebTV: Interview med Max Blau om Hypervenom Transform

14.05.2015

Skrevet af Jonathan

Det her er ubetinget det fedeste design af en fodboldstøvle i år. Måske indenfor de sidste fem år! Okay, så fik jeg sagt det. Nu da det ligesom er kommet ud af systemet så kan vi tage fat i, hvad det her virkelig handler om. Interview med Max Blau om den nye Hypervenom Transform.

Du skal skynde dig, hvis du skal sikre dig et par Hypervenom Transform. Find den lige her - 2.499,-

Historien om Hypervenom bygger sådan set ikke på andet end succes. Lige fra første gang denne fodboldstøvle lagde navn til sit første mål på Maracaná (i øvrigt et vildt et af slagsen fra Wayne Rooneys fødder), til de seneste tre på Allianz Arena fra Lewandowski og Neymar Jr.

Denne Hypervenom Transform, som udkommer i en Limited Edition udgave, er en visuel ambassadør for den dødbringende silo og repræsenterer alt hvad den er: mystisk, overvældende og modig. I ovenstående interview med Max Blau, Nike VP Football Footwear, fortæller han lidt om, hvordan designet blev til og hvad Hypervenom egentlig har betydet for ham personligt og for Nike. Se med i ovenstående video.

Max Blaus bedste Hypervenom minde går til Neymars gyldne drøm. Sonho Dourado, som han fik under VM. Der er mange store øjeblikke at vælge imellem? Har du selv haft et stort øjeblik med dit eget par Hypervenom?