’Vestegnens Stolthed’ | Nyt look til Brøndby IF

14.07.2017

Skrevet af Frederik

Hummel og Brøndby IF har netop præsenteret klubbens nye hjemmebanetrøje til 2017/18-sæsonen. Trøjen giver et helt ny look i forhold til sidste års version, og det er uden tvivl et modigt og moderne design, som den danske tøjproducent har kastet sig ud i. Tjek den ud her!

Brøndby fortsatte i går aftes de flotte takter fra sidste år og skød sæsonen i gang med en sikker 2-0-sejr i kvalifikationen til Europa League. Og der er også grund til optimisme i den traditionsrige klub, der sluttede som toer i Superligaens sidste sæson – den bedste placering siden det seneste danske mesterskab i 2005. I 17/18 håber Brøndby derfor endelig at smide ærkerivalerne FCK af tronen. Og nu er det ikke kun spillet på banen og forbedrede resultater, som kan give Brøndbyfans blod på tanden. Hummel har nemlig netop lanceret den nye Brøndby hjemmebanetrøje, der giver et nyt look til en lys fremtid for Vestegnens Stolthed.

Fortsættes nedenfor.

Det mest bemærkelsesværdige ved Brøndbys nye hjemmebanetrøje er uden tvivl de blå ærmer. Designet med ærmer i en sekundær farve ses ofte på fodboldtrøjer nu her, og Hummel har da også lanceret et lignende design til det danske landsholds jubilæumstrøje fra i sommer. Ikke desto mindre giver det de gule og blå fra Vestegnen et nyt look, hvor den blå farve spiller en større rolle end længe set.

Traditionen tro er hovedfarven stadig gul, og hvis man ser bort fra ærmerne og en ny krave, ligner Brøndbys nye hjemmebanetrøje sidste sæsons version med sponsoren Arbejdernes Landsbank på maven. Og det er ikke en dårlig ting. ’Stoltheden er kolossal’ står der på indersiden i nakken, og det er en lækker detalje, der samtidig understregen stoltheden blandet Brøndbys fans og spillere. Sidst men ikke mindst, så fremviser kravens inderside også Brøndby IF’s motto og grundlag - supra societatem nemo – ingen over fællesskabet.

Er du også stolt af at holde med Brøndby IF? Forudbestil din BIF-trøje lige her, og støt klubben i den nye sæson.