Få det ultimative grip med G48 Grip Socks

30.07.2017

Skrevet af Claus

Træt af at glide rundt i dine fodboldstøvler? Savner du følelsen af boldkontrol? Frygt ej mere. Vi præsenterer dig for: G48 Grip Socks, som låser din fødder fast i dine støvler og giver dig et bedre touch.

Vi har alle prøvet det. Følelsen af fødder der glider rundt i støvlerne. Men G48 Gripsocks er svaret på dine problemer. Sokkerne er det ultimative i komfort og støtte, designet til at øge grebet mellem fod, sok og støvle.

G48 Grip Socks er udstyret med Premgripp teknologi; en fod teknologi der hjælper med at stimulere nerveenderne der er forbundet med lægmusklerne, øger blodcirkulationen i underbenet og fødderne, og afhjælper problemet med ømme og følelsesløse fødder og tæer.

Teknologien er integreret both indvendigt og udvendigt på foden med små silikone knopper der forbedrer grebet. Det betyder at dine fødder ikke bevæger sig unødigt. De bliver hvor de skal og giver dig fokus til at sparke til bolden, løbe, drible og aflevere. Ydermere er en fuldt elastisk fodsektion, som former sig perfekt efter din fod, også inkluderet i sokken for at give dig den ekstra komfort.

Få det ultimative grip og gear op med G48 Grip Socks lige her, lige nu.