'Femogtyveår i Hvidt' | Stilren hjemmebanetrøje til FC København

14.07.2017

Skrevet af Frederik

adidas og FC København har netop præsenteret klubbens nye hjemmebanetrøje til 2017/18-sæsonen. En elegant og clean trøje, der fejrer FCKs 25 års jubilæum - alle i hvidt. FCK-fans: Se med her.

Superligaen, tjek. Pokalturneringen, tjek. Og så lige en tredjeplads i Champions League-gruppespillet og en plads blandt de sidste 16 i Europa League oveni hatten. Sidste sæson må siges at være godkendt for FC København.

Midt på ugen tog de danske mestre første skridt på vejen mod samme succes og spillede sig tættere på gruppespillet i Champions League 17/18, selvom klubben har solgt flere profiler som Mathias ’Zanka’ Jørgesen, Andreas Cornelius og Ludwig Augustinsson. I Cornelius’ fravær trådte Andrija Pavlovic i karakter, og det bliver spændende at se, om han og resten af FCK-truppen kan fortsætte dominansen fra sidste sæson, når klubben tager hul på Superligaen i weekenden.

Én ting er dog sikkert. Det er ikke trøjekvaliteten, der er faldet for københavnerne. adidas forkæler nemlig FCK-spillerne og -fans med en lækker sag af en hjemmebanetrøje.

Fortsættes nedenfor.

Traditionen tro er den nye FC København hjemmebanetrøje hvid med blå detaljer. I forhold til sidste sæsons trøje er de blå adidas-striber flyttet fra siderne af trøjen til skuldrene som en del af adidas’ designskabelon for denne 17/18-sæsonen, hvilket man også ser hos fx Real Madrid og Manchester United. Samtidig er ærmerne på FCKs nye trøje helt hvide, mens en hvid v-hals erstatter en rund hals med knapper fra sidste sæsons hjemmebanetrøje. En fed detalje, der er svær at spotte på afstand, men som er tydelig, når man kommer tæt på, er de diskrete lodrette hvidnuancerede striber på trøjen. Et lækkert touch, der sammen med Københavns byvåben i nakken fuldender trøjen og gør den unik, hvis du spørger mig.

Er du også fan af den nye FC København hjemmebanetrøje? Så kan du få fingrene i den lige her og støtte københavnerne i kampen om succes i Danmark og i Europa.