Reusch Re:load Camou | Bliv en leder!

07.07.2017

Skrevet af Claus

Resuch præsenterer endnu en forrygende lancering. Re:load Camou i egentlig blot en farve opdatering, men hvilken opdatering. Disse fantastiske målmandshandsker får et nyt camouflage look.

Reusch er en af de førende handske specialister på markedet. De lancerer måske ikke nye produkter så tit som nogle af de andre brands, men hver gang Reusch lancerer en ny handske kan du være sikker på at du får den bedst mulige kvalitet.
Reusch går ikke kun op i designet på deres handsker, men de stræber efter at være først med den nyeste teknologi for målmandshandsker. Den nye Reusch Re:load Camou lancering er ingen undtagelse.

Den nye Reusch Re:load Camou Deluxe G2 kommer både med og uden Orho-Tec fingerbeskyttelse. Som altid med Reusch, kan du fjerne fingerbeskyttelsespladerne individuelt, hvis du kun behøver beskyttelse på nogle fingre. Latex'en er lavet af Reusch' G2 Ultrasoft latex, som har fremragende grip. Håndfalden er udstyret med Ergonomic Palm Embossing, hvilket støtter den naturlige gribe bevægelse af hånden. Det giver maksimal boldkontrol med utroligt greb.
Handsken er udstyret med en Rolled Expanse Cut, som er Reusch' term for et Rolled Flat Cut. Det betyder at handsken har Flat Cut på alle fingre undtagens tommelfingeren der har et kombineret Flat og Roll Finger Cut.

Reusch Re:load Camou Deluxe G2 er blandt de absolut bedste handsker i øjeblikket og designet er også helt utroligt. Foretrækker du derimod en mindre dyr handske, så har Reusch også lanceret den nye Re:load Prime S1. De er udstyret med Reusch' Super Soft Latex, har Expanse Cut (Flat Cut) og kommer til en meget rimelig pris.

Køb dit par Re:load Camou Deluxe G2 og forbered dig på at kontrollere kampen.