Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Den nye Manchester United trøje 2017/18

03.07.2017

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Bringer mere elegance til Old Trafford. adidas har i dag afsløret den nye Manchester United trøje til 2017/18 sæsonen. Tjek den ud her.

I år vil det være det tredje år af adidas' partnerskab med The Red Devils og for at fejre det, så går de all-in på minimalisme, stil og raffinement med en klassisk trøje der hylder tidligere designs. Den indeholder en helt ny krave med knapper, som centrerer trøjen helt perfekt og giver det simple look. Hvis der nogen var en fodboldtrøje der var velegnet til høj intens fodbold og dominans på gaderne, så ville det være denne 2017/18 Manchester United trøje.

Fortsættes nedenfor.

Alle Manchester United spillerne har været meget åbne omkring deres forhåbninger om at forbedre sidste års resultat, hvor de stadig formåede at tilføje tre trofæer til et allerede svulmende trofæskab på Old Trafford. At bide sig fast som en reel titel udfordrer og gøre det godt i Champions League er uden tvivl ambitionerne og med et hold der så stærkere og stærkere ud for hver kamp de spillede sidste sæson, så virker disse mål ikke uden for rækkevidde. Specielt fordi der meget vel kan vente et par store signings denne sommer. Som om det ikke var svært nok at vælge et tryk til ryggen i forvejen.

Manchester United trøjen 2017/18 er allerede tilgængelig fra i dag og du kan købe den med det nye officielle Premier League tryk her.