Nike introducerer 'Lock in, let loose' Pack | Fuldender kollektionen

03.07.2017

Skrevet af Mathias

Ny Nike kollektion igen? Det er rigtigt. Det er kun omkring en uge siden at Nike lancerede de sorte støvler i 'Pitch Dark' pack, men nu forkæler the Swoosh os igen. Kollektionen som Tiempo Legend 7 lanceringsfarven er en del af. Mød 'Lock in, let loose'.

Sidste uge introducerede vi den første Nike Tiempo Legend 7 nogensinde i en forrygende orange farvevariant, og som forudsagt var den en del af denne nye kollektion. Kollektionen er kaldet 'Lock in, Let Loose'. 'Lock in' refererer til at snøre snørebåndende og geare op, mens 'Let Loose' er relateret til at spille frit. Ifølge Nike handler at spille frit om, at være 100% tro mod dig selv. At være tro mod din kilde til energi, dit hold, dit kvarter. At spille i momentet, i flowet, for at opnå dit potentiale.

Du kan få fat i de nye Nike fodboldstøvler lige her.

Fortættes nedenfor.

Denne nyligt lancerede Nike 'Lock in, Let loose' pack vil få fuld on-pitch support af den altid svimlende vifte af Nike pro atleter. De vil ikke kun dominere pre-season, men vil også blive båret en stor del af efterårs fodboldsæsonen, når verdens største turneringer starter. De tre nye støvler er blevet præsenteret i dag, men du må stadig vente indtil deres release d. 10. juli for at bestille dit par.

Du kan få fat i de nye Nike fodboldstøvler lige her.