Nike offentliggør ny 4-silo pack til kvinder | Den første Tiempo Legend 7 til salg

30.06.2017

Skrevet af Jakob

Nike's fodboldstøvle kollektioner er kommet med en utrolig fart de seneste par uger. Uden at vise tegn på at stoppe, lancerer Nike nu en til kvinder, som de forbereder deres spillere til Europamesterskabet, som kun er et par uger væk.

Det er officielt helt vanvittigt hvor mange nye støvler vi har introduceret fra Nike på det seneste. Interessant nok, så har de alle haft det til fælles at de har sort som en meget prominent del af deres farvevariant. Først den helt sorte Pure Platinum Tiempo Legend 7, efterfulgt af Pitch Dark pack, så den officielle Tiempo Legend 7, som er en del af en større kollektion og nu denne Nike WMNS Pack. Det er 13 ud af de sidst 13 Nike støvler, som har brugt sort som en stor del af designet. En trend vi er meget glade for at se fortsætte!

Du kan finde alle fire Nike dame fodboldstøvler lige her, inklusiv den første Nike Tiempo Legend 7 tilgængelig for salg. Bestil dine her.

Fortsættes nedenfor.

Timing for denne kollektion kunne ikke have været bedre, da 2017 Europamesterskabet kun er få uger væk. Kvindefodbold fortsætter med at vokse enormt og Nike's løfte om altid at levere farvevarianter der er lavet kun til kvinder hjælper med at løfte spillet, ved at give spillere som Kosovare Asllani og Toni Duggan unikke støvler. Der er helt sikkert sommer vibrationer i overflod og endnu engang kan jeg ikke beslutte mig for om jeg bedst kan lide disse eller den kommende Nike herre kollektion bedst. Det afhænger af hvorvidt du foretrækker orange på din støvler eller denne blå tone og jeg må nok give den til dame støvlerne.

Pro Tip: Nike bruger næsten helt samme størrelser i herre og dame modellerne, så hvis du er en mand og gerne vil have et par, så bare vælg din normale størrelse også skulle de passe helt fint.