Nike Premier 2 & Anti-Clog version lanceret

01.07.2017

Skrevet af Mathias

Det er utroligt at tænke på at Nike Premier allerede er 4 år gammel, fordi den på intet tidspunkt har føltes forældet. Alligevel har Nike fundet nogle områder at forbedre og derfor præsenterer de nu Premier 2.0, såvel som en unik Anti-Clog version.

Sidste uge have Nike premiere på deres nye generation af Tiempo, som måske meget vel kan have været det der gav idéen til også at give den ultra populære Premier fodboldstøvle en opdatering. Det er farligt at pille for meget ved en klassiker som Premier'en, men heldigvis har Nike ikke ændret alt for mange ting. Hvis du er en af de mange fans af støvlen, så vil det ikke være en totalt anderledes følelse at træde ned i 2.0 versionen.

Der er dog nogle få enkelte bemærkelsesværdige ændringer, med den klassiske fold-over pløs som værende den mest iøjefaldende. Overført fra de legendariske Air Zoom Legend II støvler, var det den perfekte måde at tage det sorte og hvide design til et helt nyt niveau, og kombineret med de store NIKE blokbogstaver henover hælen, så kommer throwback faktoren til at nå toppunktet. Andre små ændringer inkluderer nye syninger på forfoden, såvel som et bredere snørebånds-område for et bedre og lettere fit.

Du kan få fingrene i både FG Nike Premier II og Nike Premier II Anti-Clog lige her.

Læs mere om Anti-Clog Premier nedenfor.

Mens den sorte og hvide Nike Premier 2.0 farvevariant dukkede op på en række hjemmesider tidligere på ugen, inklusiv vores, så kommer Anti-Clog versionen som en tilføjet bonus i dag, som er gået under radaren. Anti-Clog teknologien er indtil nu blevet solgt på et meget højt prisniveau, fordi teknologien var meget dyr at udvikle og producere. De fleste Anti-Clog støvler koster over 2400 kroner, hvilket efterlod dem uden for rækkevidde for langt de fleste, men denne Premier er noget mere tilgængelig, med et prisskilt på under halvdelen af dette.

Kort fortalt, så sørger Anti-Clog teknologien for at dine støvler aldrig bliver tilstoppede af mudder. Innovationen gør simpelthen op med et af de største problemer i fodbold historien ved at skabe en kemisk reaktion til vand, som afviser mudder og forhindrer ting i at sidde fast under din sål. Siden dette kun opleves på våde græs baner er Anti-Clog støvlerne allesammen SG-modeller (Bløde og våde baner, metal skrueknopper).

Du kan få fingrene i både FG Nike Premier II og Nike Premier II Anti-Clog lige her.