FC Bayern og adidas bringer en gammel fan favorit tilbage med ny udebanetrøje

30.06.2017

Skrevet af Mathias

For at fejre 20-års jubilæet for sæsonen hvor Bayern skiftede deres hjemmebanetrøje fra rød til navy, har adidas og Bayern lanceret en forrygende retro, navy udebanetrøje til den nye sæson.

adidas ramte jackpotten med den nye FC Bayern München hjemmebanetrøje sidste måned, og endnu engang leverer firmaet en en vanvittig flot trøje til de tyske mestre. Den nye Bayern München udebanetrøje er baseret på den højtelskede trøje der inspirerede en klassisk fejring af den tidligere spiller Giovane Élber i en kamp i 1999 mod Wolfsburg, hvor han rullede sig selv ind i et reklamebanner uden for banen. Design teamet hos adidas søgte efter at kanalisere denne kreative ånd bag dette øjeblik ind i den trøje som Bayern skal forsøge at vinde deres 6. tyske mesterskab på stribe i, næste sæson.

Fortsættes herunder.

Den nye Bayern 17/18 udebanetrøje kombinerer retro design og den seneste adidas fodbold teknologi. Et eksempel på denne design-møder-præstation tilgang ses ved den røde stribe der går på tværs af trøjen. Den er lavet af et super åndbart mesh materiale, som giver en bedre luft cirkulation og dermed holder spillerne kølige og på toppen af deres spil i alle forhold.

Her på Unisport HQ er vi virkelig hyped omkring denne her. Den nye Bayern udebanetrøje er den første navy Bayern-trøje siden 2015/16 sæsonen, men hvor deres mørke navy 2015/16 udebanetrøje havde pink/røde striber og ribkanter på ærmerne, så har Bayern München 2017/18 udebanetrøjen meget mere klasse. Sponsor logoet er placeret inde i den store røde stribe, som har to mindre striber løbende både over og under sig. Designet er afspejlet af ribkanterne på ærmerne, på den nye Bayern München trøje, som er helt røde og som gennemfører look'et på en af det det bedste trøjer denne sommer.

Vil du have fingrene i dette mesterværk fra Bayern og adidas? Ingen problemer! Klik her og bestil din trøje lige nu.