adidas offentliggør Nemeziz Messi 17+ 360Agility | Modificeret sål tilpasset til Leo

29.06.2017

Skrevet af Mathias

Med introduktionen af Nemeziz bekræftede adidas at de ikke ville fortsætte Messi-siloen, der var lavet eksklusivt til Leo. Han er stadig deres største stjerne (naturligvis) og de har derfor introduceret en signatur Nemeziz i dag, til ære for ham.

Da adidas skabte Nemeziz fodboldstøvlen, og alle andre fodboldstøvler for den sags skyld, sørger de altid for at få masser af værdifuldt feedback fra deres imponerende vifte af superstjerne spillere. Blandt dem er naturligvis Lionel Messi og at lave en ny agility silo til ham, uden at få hans aftryk og godkendelse var bare ikke en valgmulighed. Opbygning af Nemeziz er derfor fuldstændigt "Messi-godkendt", undtagens sålen, hvor det ser ud til han har nogle andre præferencer.

Fortsættes nedenfor.

På den nye adidas Nemeziz Messi 17+ 360Agility er sålen og knopkonfigurationen derfor skiftet ud med hans foretrukne Gambatrax version, som også blev brugt på den udfasede Messi 16 silo. En meget lækker modifikation, som adidas nu vil gøre tilgængelig for alle med lanceringen af denne eksklusive Messi farvevariant.

Du kan finde dit par af adidas Nemeziz Messi 17+ 360Agility lige her.