Ny Bayern München hjemmebanetrøje er tilbage i rødt

21.05.2015

Skrevet af Jonathan

I lørdags trådte de nyligt kårede tyske mestre ind på banen med nye hjemmebanetrøjer. Det viste sig at være farverne, som Bayern München vil optræde i til næste år. Og efter at have bragt striberne tilbage i denne sæson, er adidas nu gået tilbage til den røde hjemmebanetrøje. Se mere her.

“Red, Love, Passion”. Sådan lyder sloganet til designet af Bayern Münchens nye hjemmebanetrøjer. Og selvom trøjerne ikke fik den mest optimale modtagelse med et nederlag mod FC Augsburg i weekenden, så er jeg sikker på at denne nye hjemmebanetrøje nok skal blive en stor succes blandt fans.

Bayern München er klar til at tage næste sæson ved hornene. Du kan allerede nu forudbestille hjemmebanetrøjen her - kun 649,-

Designet bygger på helt traditionelle dyder, som blandt andet bringer mindet frem om Champions League sejren tilbage i sæsonen 2012/13. Og efter at Rekordmeister i går måtte vinke farvel til drømmen om at løfte pokalen med de store ører i år, kan de jo passende jagte drømmen til næste sæson i de klassiske røde farver.

Adidas og Bayern Münchens samarbejder går helt tilbage til før de fleste af os overhovedet var født. Så hvis nogen ved, hvad Bayern München står for, så må det være adidas. Men hvilken af de mange trøjer gennem årene er din absolutte favorit?