Overtag streetbanerne med de nye Nike FootballX Street sko

05.10.2015

Skrevet af Mathias

Nike sørger for du er klar dominere streetfodbolden med de nyeste farvevarianter til deres FootballX street modeller. Vejret udenfor er desværre nok ved at blive lidt ringere og snart er grass ikke hvor folk spiller deres fodbold. Få et kig på de nye våben til spil på de små baner.

Nike FootballX skoene er lavet til spillerne som simpelthen ikke kan leve uden fodbold. Hvis banen er mudret til, så har de brug for et andet sted at blære sig med deres skarpe trick og flabede finter.

Hvis du har brug for at opgradere dine street sko, så kan du finde de nye Nike FootballX street sko lige her.

Og blære dig bliver du nødt til hvis du skal spille i de her modeller, fordi der er godt med fart på. De er alle lavet med pænt vilde design, hvilket passer til streetfodboldens natur perfekt.

Siden deres introduktion har HypervenomX, MagistaX og MercurialX allerede etableret sig blandt de absolutte favoritter hvis du besøger en hvilken som helst streetbane. Spil på de mindre baner er blevet langt mere populært og du kan som et resultat finde næsten alle de samme teknologier på street skoene, som på deres fodboldstøvle sidestykker.

Nu er tiden kommet til det svære valg. Hvilken støvle kommer du til at lave tunneller på dine venner med? Jeg er selv helt forelsket i MercurialX farvevarianten. Altså helt seriøst, guld og sort? Hell yeah! Fortæl os hvilken der har fanget dit øje herunder.