Nike præsenterer nye 2017/18-udebanetrøjer til AS Roma og Inter Milan

28.06.2017

Skrevet af Frederik

Nike har i dag lanceret 2017/18-udebanetrøjerne til Roma og Inter. Begge trøjer har et moderne og clean look og er baseret på Nikes Vapor Aeroswift-skabelon. Og wow, Nike forkæler os virkelig med disse to.

Både AS Roma og Inter Milan hungrer efter at vælte Juventus af Serie A-tronen, og i kampen om dette skal klubberne bære to fede udebanetrøjer produceret af Nike. Begge trøjer er baseret på Nike Vapor-skabelonen, og helt ærligt, de er super sprøde.

Fortsættes nedenfor.

'Urbs Aeterna, Aeterna Fides'

Ny sæson, samme passion.

Traditionelt set er AS Romas udebanetrøje hvid med klubbens mørkerøde og gyldengule farver, og dette år er ingen undtagelse. Og så alligevel. En lysegrå farve fremgår nemlig også på 17/18-udebanetrøjen i et modigt stribet design, hvilket gør trøjen unik i forhold til de tidligere Roma-udebanetrøjer.

Resultatet er en frisk, moderne trøje, hvor de mørkerøde og gyldengule detaljer virkelig fanger ens øjne. Den gyldne gule stribe fremgår på højre side af trøjen og kraven, mens en mørkerød stribe følger tilsvarende design i venstre side. Sidst men ikke mindst er Nike-brandet også farvelagt med den flotte mørkerøde Roma-farve.

Du kan få fingrene i den nye AS Roma-udebanetrøje fra den 1. juli lige her.

'Forge the Future'

Klar til at angribe spillet.

Traditionen tro, og ligesom sidste sæson, er Inters udebanetrøje hvid med toner af de berømte sorte og blå farver. Dog er Nikes Swoosh på Nerazzurris 17/18-udebanetrøje sort, mens det var blåt i sidste sæson.

Den største forskel og innovation finder man dog på ærmerne. Den blå farve er brugt på kraven, på siderne og på ærmerne. Mere specifikt løber en blå linje ned langs hver side af trøjen og ved nakken. Det højre ærme på Inters udebanetrøje og sort, mens det venstre er blåt, og begge ærmers detaljer er lavet efter denne sæsons Nike Vapor-skabelon. Desuden har Nike, for at afspejle Inters indre stolthed og historie, broderet 'Nerazzuri' på indersiden af trøjens nakke. Et ægte mesterværk af Nike og Inter! Det er især de forskelligfarvede ærmer, der gør trøjen moderne og lige så egnet til gaderne som til fodboldbanen.

Hvis du vil støtte Icardi og co., kan du sikre dig Inters udebanetrøje fra den 1. juli lige her.