Magnetic Storm raser | Mød den nye adidas ACE Trans Pro

27.06.2017

Skrevet af Katrine

For en måned siden teasede vi jer alle med en helt sort udgave af den nye ACE Trans Pro målmandshandske fra adidas. Faktisk virkede det som om, I bedre kunne lide den store version end den efterfølgende Dust Storm. Heldigvis betragter adidas jeres ønske som deres befaling, og de præsenterer derfor nu den nye ACE Trans Pro Magnetic Storm .

adidas elsker deres målmænd og tilbyder dem løbende nye handsker med det ene storslåede design efter det andet. I juni lancerede adidas ikke færre end 3 nye adidas målmandshandsker, og i dag er de klar med endnu en fantastisk lancering.
Den nye ACE Trans Pro Magnetic Storm har alle de samme forrygende features som ACE Trans Pro Dust Storm. Det vil sige, at du får en tætsiddende målmandshandske med Negative Cut, en kraftfuld punching zone og en komfortabel baghånd lavet i ét stykke neopren - bare for at nævne et par af de mange features.

Du har måske allerede bemærket, at latexen på ACE Trans Pro Magnetic Storm ser anderledes ud end latexen på ACE Trans Pro Dust Storm. Det betyder dog ikke, at handskerne ikke er udstyret med adidas' Evo Zone Technology. Latexen består altså stadig af to forskellige slags, som i kombination skaber det ultimative greb.

Kort sagt præsenterer adidas altså den samme fantastiske handske, men i en endnu mere fantastisk farvevariant. Hvis bare adidas ville lave matchende støvler og give deres målmænd muligheden for at opnå den vildeste "combo" af handsker og støvler...

Forudbestil dit par ACE Trans Pro Magnetic Storm her.