Unisport støvlespot | Sommerpause er ikke lig med færre støvler

26.06.2017

Skrevet af Frederik

Det er ganske vist sommerferie for fodbolden i øjeblikket, men der er stadig masser af fodbold at se og støvler at spotte. Kom med, og se hvilke gode ting, vi kunne grave frem.

Jeremy Toljan (Tyskland U21) - Nike Magista Obra Hyper Grape

Mens de fleste menneskers opmærksomhed nok er på Confederations Cup i Rusland, så er EM for U21-hold nået til semifinalestadiet. Tyskland er blandt de sidste fire, og til at hjælpe dem nå til dette stadie er Jeremy Toljan, som trak i et par af Hyper Grape-versionen af den første generations Nike Magista Obra. En af vores alle tiders Magista-favoritter, uden tvivl!

Pepe (Portugal) - Umbro Medusae

Over de sidste par måneder er rygterne om, at Pepe forlader Real Madrid gået fra sandsynlig til stort set 100% sikkert. Hans hår er vokset lige som hurtigt som rygterne er gået, ser det også ud til. Lige nu er hans fokus kun på at præstere for Portugal, hvilket han gør i et par Umbro Medusae. En af de mest undervurderede fodboldstøvler i verden. Super blødt læder og en lækkert pasform, lige så snart de er spillet til.

Jonathan Dos Santos (Mexico) - adidas 11Pro AdiPure blackout

Altid trofast over for sorte støvler! Jonathan Dos Santos interesserer sig ikke meget for en støvlekontrakt til flere millioner og fortsætter i stedet med at blackoute nogle af sine favorit fodboldstøvler, så han kan bruge dem frit. Han har i øjeblikket valgt et par gamle blackoutede 11Pro AdiPure, som han også havde i sit udvalg tidligere. Knopperne og sålen afslørede støvlen, som afsluttede adidas' læder-silo.

Jean Beausejour (Chile) - Under Armour Clutchfit 3.0 Hi-Vis

Endnu ikke lanceret, men på vej til at blive en af vores yndlings kontrolstøvler på markedet. Du kan finde Under Armour Clutchfit 3.0 Hi-Vis på vores side om et par dage, men indtil da må du nyde dem på fødderne af Jean Beausejour, når Chile spiller i Confederation Cup semifinalerne.

Joseph Ondoa (Cameroun) - PUMA One

PUMA One har allerede markeret sig på banen, efter PUMA valgte at droppe evoSPEED og evoTOUCH til fordel for den. Joseph Ondoa havde en travl aften mod Tyskland og var en stor del af grunden til, at der kun stod 3-1 på måltavlen, da slutfløjtet nådigt lød. De matchende handsker kan også være grunden til, hvorfor han reddede så mange af de tyske kanonkugler.