Vi ser på de fedeste kombinationer man kan lave med Knotley snørebånd

03.10.2015

Skrevet af Mathias

Hvis du tager ud til en hvilken som helst fodboldkamp nu til dags og kigger på støvlerne, så er der sikkert rimelig mange ens modeller blandt dem. At have støvler med en vild farvevariant er ikke nok til at stå ud og hvis du vil gøre dine sko helt unikke skal du nogle gange give dem et personligt touch. En måde at gøre det på kunne være med den nyeste tilføjelse her hos Unisport. Vi tjekker de nye Knotley snørebånd ud og smækker nogle lækre kombinationer sammen...

Mulighederne er næsten ubegrænset med de nye snørebånd. Vi har prøvet en god håndfuld forskellige støvle og snørebåndskombinationer, og det viser sig at det faktisk er ligemeget om du skifter dem til noget lignende, eller vælger noget helt wack, fordi det giver støvlen en helt ny dimension.

Jeg tror det bedste eksempel på det er New Balance Visaro støvlen som ses i galleriet herover. Det eneste vi har gjort er at ændre snørebåndene fra blå til hvid og de ser helt anderledes ud - faktisk meget bedre hvis du spørger mig. Jeg har været tæt på at købe mig et par Visaro et par gange og hvis jeg endte med at gøre det nu, så skulle der i hvert fald også et par Knotley bånd med i posen.

Hvis du også vil pifte dine støvler lidt op med et nyt par snørebånd, så kan du finde alle Knotley variationerne lige her.

Vi er kun lige begyndt med at udforske de mange forskellige kombinationer og vi kommer helt sikkert også til at vise jer nogle flere, hvis vi finder noget der ser ekstra sprødt ud. Ud fra de farver du kan, hvilken støvle og bånd sammensætning ville du lave?