I dag er dagen hvor overskrifterne vil domineres af lanceringen af den helt nye AdiZero fodboldstøvle. Men med den må vi også sige et farvel. Der kommer nemlig ingen ny AdiZero Prime. Vi tager et kig på støvlen i de seneste spillerunder, som nu er kommet i sin sidste udgave. Verdens letteste fodboldstøvle. Det var hovedoverskriften, da man i sin tid lancerede den 145 gram lette Adidas F50 AdiZero Prime. Men nu ser det ud til, at Adidas ikke laver flere. AdiZero Prime er uden tvivl en støvle, som vi indskrive sig i toppen af legendariske fodboldstøvler, og skal du have et par af verdens letteste fodboldstøvle, så kunne dette meget nemt blive sidste chance. Du kan se vores sidste Adidas F50 AdiZero Prime fodboldstøvler her. Den tidligere bruger af lædervarianten, Ashley Young, tog i kampen mod Basel Adidas F50 AdiZero Prime Blå/Grøn varianten på. Det gav en rigtigt god halvleg. Den efterfølgende var om ikke andet i hvert fald mindeværdig. Et sted, hvor de er glade for Adidas AdiZero Prime, er i Tottenham. I gårsdagens kamp mod Shamrock Rovers i Europa League havde Defoe taget et par på. En kamp hvor han fik sat hoved på bolden og scoret. Også Roman Pavlyuchenko bruger Adidas AdiZero Prime. Dem fik han også omsat til et mål. Igen på et hovedstød. I Tottenhams kamp i weekenden fik de to Adidas F50 AdiZero Prime spillere Gareth Bale og Emmanuel Adebayor anledning til at give hinanden et kram, da Bale bragte Tottenham foran allerede i det 23. minut. Real Madrids Karim Benzema havde også mål i AdiZero Prime blå/grøn for anden kamp i træk. Han scorede Real Madrids 3. mål mod Ajax i det 49. minut. Jose Manuel Jurado spiller i tyske Schalke 04. De spillede i går mod Maccabi Haifa, hvor de vandt 3-1. Jurado stod for kampens sidste mål i det 81. minut, hvor han lukkede og slukkede kampen. Han havde ligeledes taget Adidas F50 AdiZero Prime blå/grøn på. En anden spiller som havde mål i støvlerne var Cassano, som havde de gule Diadora DD-Eleven i Gul/Sort på. Cassano lukkede kampen mod FCKs bødler fra Plzen, og afsluttede kampen 2-0. En anden spiller som tiltrak sig opmærksomhed var Zlatan Ibrahimovic, som stod for det første mål mod Plzen. Selvom det var hans formidable spil, som tiltrak opmærksomheden, så bemærkede vi også, at han spillede med Nike SENSE knopsystemet i bunden af sine Nike Mercurial Superfly Elite Sølv/Hvid/Rød. Chelseas Jose Bosingwa havde trukket de nye Nike Tiempo Legend IV Elite hvid/guld på til træning før kampen mod Valencia. Men til selve kampen var han tilbage i sine tilspillede Legend III. Den 20-årige Stefan Savic er ikke den mest kendte spiller på Manchester Citys hold. Den unge spiller fra Montenegro kom til City for 6 millioner pund i sommers. Forsvarsspilleren skiftede fra Partizan, hvor den unge herre var fast mand. I City har han indtil videre kun spillet mod Swansea den 15. august. Savic har dog et interessant støvlevalg, som man kan se her til træning. Han spiller i Mizuno Morelia Ultra Light Hvid/Grøn/Gul, som er ved at blive et ekstremt populært valg blandt læderstøvle entusiaster. Gik vi glip af noget interessant i denne artikel? Har du spottet noget, som ikke kom med? Og overvejer du at prøve et par af verdens letteste fodboldstøvle før de udgår? Giv dit besyv med i kommentarfeltet nedenfor.