'We are Arsenal' | PUMA introducerer ny Gunners-trøje

21.06.2017

Skrevet af Frederik

Arsenals 2017/18-hjemmebanetrøje introducerer et traditionelt og elegant look i en mørk rød med en klassisk krave, og der vil være en fremragende tilføjelse til enhver Gooners klædeskab.

PUMA har god nyhed til dem med de legendariske hvide ærmer, dem som altid vælger kanonen, når de spiller Monopoly, dem der ved, at den rigtige 'Dennis the Menace' er et geni - ikke en tegneseriefigur, dem som kalder deres onkel for Arséne, selvom hans navn er John, dem der er 'The Invincibles', selv når de spiller mod vennerne på en søndag, dem som siden 1919 ikke har kendt til 2. divisionen, dem der husker de 228 gange Thierry Henry fandt vejen til nettet, dem som aldrig tager fejl, men altid er "Wright", dem der kører på deres motorcykel med Petr Cech's hjelm, og dem som har vundet 13 gange. Nårh ja, og jeg glemte dem, der altid slutter som nummer 4...

Ro på, den sidste var bare for sjov! PUMA har præsenteret den forrygende nye Arsenal hjemmebanetrøje til jer Gooners, og den har et tight fit som altid!

Fortsættes herunder.

Sammenlignet med de tidligere PUMA Arsenal-trøjer har 2017/18-hjemmebanetrøjen en mørkere, 'mere historisk' rød nuance end tidligere, hvilket, jeg personligt synes, er en stor forbedring. Det officielle navn på farven for Arsenal 17/18-trøjen er 'Chili Pepper', og trøjen er holdt helt simpel og ren.

Som traditionen forskriver er ærmerne endnu engang hvide med et raglan cut, og for at runde designet af så indeholder trøjen også en dristig rød og hvid, klassisk knappet krave.

Hvis du også kan lide den nye mørke røde Arsenal-trøje, uanset om du er "WengerOut" eller ej, så kan du købe den her hos Unisport. Tilgængelig her.