PUMA fejrer 35 år med King Torero |

20.06.2017

Skrevet af Mathias

"Gammelt, men guld". Det er måske den mest irriterende og overbrugte sætning på Instagram, men det er også den bedste måde at beskrive PUMA King på. PUMA bringer nu den fantastiske King Torero tilbage i en guld farvevariant.

PUMA King Torero kan kun beskrives som et ikon fra 80'erne. Båret på fødderne af spillere som Diego Maradona, vil den luksuriøse læder fodboldstøvle for altid stå tidens test. Det er i særdeleshed tilfældet når de kommer til det visuelle udtryk, hvor det æstetiske er lige så meget i fokus, som det var i 1982. I dag har PUMA lanceret en special edition udgave af King Torero, som fejrer støvlens 35-års jubilæum på en gylden måde og med et begrænset antal på verdensplan.

Den fine læder overdel er stadig den samme, som den var for 35 år siden, men PUMA har justeret tingene lidt på sålen, hvor de har inkorporeret deres DuoFlex ydersål. Ærlig talt er det ikke meget, men stadig nok til at denne støvle ikke er en 1:1 genskabelse. Den opdaterede sål betyder også at denne støvle er meget bedre egenet til at spille i, selv hvis designerne bag den formentlig så den mere som et samleobjekt. Hvis du vil bruge disse i aktion, så vil de også performe.

Vil du have et par? Få dit par PUMA King Torero Limited Edition lige her.