Spar 20% med koden SOMMER20DK Læs mere
Populære Kategorier
  Produkter

   Få dit gear nu og så klarer vi betalingen senere.

   18.06.2017

   Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

   Få dine støvler nu og betal først i September. Sommertræningen er uendelig vigtig for en god sæson, så sørg for du er klar med Klarna hos Unisport.

   Endelig er det sommer! Solen titter frem, træerne er i fuld flor, og græsset er bare grønnere på denne side af året. Det eneste man burde bekymrer sig om når solen skinner, er hvorvidt man har fået nok solcreme på, og om fodbolden er pumpet op. Derfor har Unisport i samarbejde med Klarna fjernet én af bekymringerne, og det er betalingen. Den sørger vi nemlig for at du kan udskyde den så du først betaler i september, helt uden renter!

   Når du handler hele juni, juli og august, så kan du vente med at betale helt frem til d. 5. september til 0% i rente. Det eneste du skal være opmærksom på at et oprettelsesgebyr på 39 kroner, der tilkommer pr. køb.

   For at benytte vores sommerkampagne skal man vælge betalingsmetode "Køb nu - Betal til september", og udfylde de efterspurgte oplysninger. Klarna gennemgå helt sædvanlige kreditprøvninger, hvilket betyder at klarna henter ens kreditoplysning.

   Der kan læses om aftalen med Klarna her.

   Link til Klarnas almene vilkår.

   Link til Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger.

   Del din mening
   Se alle Mærker