Byd velkommen til PUMA ONE | You'll never forget your first ONE

17.06.2017

Skrevet af Frederik

PUMA introducerer et spritnyt koncept inden for fodboldstøvler, der tager hensyn til spillerens behov mere end nogensinde før. Du glemmer aldrig den første, eller som PUMA siger det:“You’ll never forget your first ONE”...

I alt for lang tid er en speciel type fodboldspiller gået i glemmebogen. Vi har støvler til hurtige spillere, der gerne vil have endnu mere fart på. Vi har støvler til de kraftfulde spillere, der gerne vil have et bedre træf på bolden. Vi har støvler til playmakere, der gerne vil have et bedre touch. Men hvad med de spillere, der er gode til flere forskellige ting?

Når man kigger tilbage, er det egentlig utroligt, at der ikke er nogen designer eller noget brand, der har tænkt tanken eller i det mindste prøvet sig frem. Vi har alle været overbevist om, at den måde, fodboldstøvler bliver lavet på nu, er den eneste rigtige måde. Men hvis du tænker over det, findes der så mange spillere i verden, der har brug for en støvle, der giver dem hele pakken. En støvle, der kan tilfredsstille perfektionisten i os alle. Det gik op for PUMA især efter at have talt med Antoine Griezmann om fremtidens fodboldstøvler. Udover at være en spiller udover det sædvanlige sætter Griezmann stor pris på sine støvler, og brugen af hans ekspertise i skabelsen af en ny innovativ støvle har vist sig at være en beslutning, PUMA ikke kommer til at fortryde.

Hvad med betyder PUMA ONE, alt i én-støvlen, egentlig? Spørg spillerne, og de vil fortælle dig, at de vil have en fodboldstøvle med en god pasform, der hjælper dig med at løbe hurtigere og samtidig giver dig et godt touch på bolden. PUMA kalder disse tre aspekter for FIT, FAST, FEEL, og selvom alle ting på en gang måske virker uopnåeligt, er det faktisk lige præcis, hvad PUMA ONE tilbyder. Som vi sagde før: Nutidens spillere er ikke kun gode til én ting. De mestrer flere af spillets facetter.

PUMA ONE kan forudbestilles i dag og bliver afsendt allerede den 23. juni. Find dit par lige her.

Fortsættes nedenfor.

I PUMA ONE får du den gode pasform gennem det indbyggede evoKNIT og sok. Det strikkede materiale omsvøber foden og får støvlen til at sidde tæt på en komfortabel måde. Din fod kommer dermed ikke til at glide rundt i støvlen, da foden er låst fast i støvlen.

For at forbedre din hurtighed har PUMA skabt en custom Pebax sål. Udover at være ultra-let giver sålens aggressive knopmønster et fast greb på banen, der bidrager til at øge din fart. Spillere vil have fart fra deres sål, og det er præcis, hvad PUMA giver dem.

Den hidtil uhørte kombination bliver fuldendt med bedre følelse og touch på bolden. Hvis du vil have det ultimative touch i et par fodboldstøvler, så er der faktisk kun en måde at gøre det på - og det er at finde det blødeste, luksuriøse og mest overdådige læder. Og naturligvis har PUMA også gjort dette med ONE-modellen. Det giver ikke mening at gå på kompromis med kvalitet på dette punkt, når PUMA allerede er gået så langt. Det har PUMA da heller ikke gjort. De gik nemlig efter det fineste kængurulæder, de kunne finde.

ONE markerer uden tvivl en ny begyndelse for PUMA, hvilket er en af grundene til navnet på støvlen. Det er den første af sin slags, starten på noget nyt for PUMA og alle teknologier, spillerne vil have, i én støvle.

PUMA ONE kan forudbestilles i dag og bliver afsendt allerede den 23. juni. Find dit par lige her.