Nike Hypervenom Phantom Transform: Revolutionen er over os

14.05.2015

Skrevet af Jonathan

Revolutionen er over os. Hvad revolutionen helt præcis består i, er stadig for tidligt til at afsløre, men meget tyder på at Nike varmer op til noget rigtig stort. Og varme er det helt rigtige nøgleordet i dag. Vil du vide hvorfor? Så læs med her.

Da jeg var lille gav min mor mig en legetøjsbil. Jeg elskede legetøjsbiler. Men den her bil, var ikke som de andre. Den skiftede nemlig farve alt efter om jeg lagde den under varmt eller koldt vand. Jeg synes det var den fedeste bil af dem alle og jeg havde den med mig overalt, hvor jeg gik.

Jeg ved ikke om Nikes designere havde de samme biler som børn, men i hvert fald har de lige bragt et kært barndomsminde frem i mig. For med den nye Hypervenom Transform har Nike ikke bare skabt en ny blackoutet Hypevenom. De har skabt en Hypervenom som transformerer sig selv, når den bliver udsat for varme. Så nu er det slut med at sløse rundt på banen. Farven på støvlen afslører din arbejdsindsats.

Nike har benyttet sig af en termisk teknologi, som man har haft kendskab til i noget tid. Nikes designere har dog ikke kunnet finde det rette øjeblik til at bruge teknologien, indtil den oplagte mulighed bød sig med denne Hypervenom Transform, som altså forvandler sig fra sort til orange.

Jep, den skifter farve når den bliver varm. Få dit helt eget par lige her - 2.499,-

Men historien slutter slet ikke her. For overdelen skifter ikke bare til en orange farve. Den skifter til et mønster. Samme mønster som den skarpe observant også så på indlægssålen i Academy Pack udgaven, og igen på denne Hypervenom Transform. Og mystikken omkring mønsteret bliver kun mere interessant af at dødningehovedet, som normalt sidder på siden af hælen er blevet skiftet ud med en edderkop.

Jeg er mildest talt blæst omkuld over Hypervenom Transform. Men jeg er ikke alene. JayMike, som fik et sneak peak af støvlen før os andre er lige så overvældet: "Det her er en af de mest wicked støvler, jeg har set i de sidste mange år. Da jeg så den første gang, blev jeg ærligt talt skuffet- men da så der blev gnedet på støvlen og mønsteret kom frem, bredte der sig hurtigt et ustyrligt, jeg-er-et-barn-i-en-slikbutik-agtigt smil på mit ansigt. Vanvittig, vanvittig fed ide."

Hvilke hemmeligheder denne Hypervenom Transform bærer rundt på er stadig uvidst. Men med tanke på de støvler både Neymar, Lewandowski og Isco er blevet spottet i på træningsbanen, så kunne meget tyde på at en ny generation er på vej. I første omgang har jeg dog stadig svært ved at få armene ned over denne Hypervenom Transform. Den skal jeg helt sikkert have med mig overalt, hvor jeg går…

Hypervenom Transform kommer som en Limited Edition. Du kan sikre dig et par her - kun 2.499,-

En fodboldstøvle der skifter farve. Det kan godt være at det er en fuldstændig ligegyldig gimmick, men for en Hypervenom fan som mig, får det mine hår til at rejse sig. Støvlen kommer naturligvis som en Limited Edition, så du skal være hurtig, hvis du vil have fingrene i dem.

ALT_TAG