Unisport Støvlespots | Ikke-lancerede støvler fra Rüdiger, Honda og Depay

12.06.2017

Skrevet af Frederik

Vores støvlespot-serie kommer brølende tilbage, og vi har et udvalg af interessante professionelle spilleres støvlevalg, du kan nyde lige her. En uge, der har budt på masser af ikke-lancerede støvler..

Didier Drogba (Phoenix Rising FC) - Nike Mercurial Vapor XI Motion Blur & Dark Lightning

Han ser ud til bare ikke at kunne give slip, gør han ikke? Og tusind tak for det, fordi Didier Drogba har stadig så meget tilbage at give fodboldverdenen. Han gik på banen for Phoenix Rising FC, den klub han også er medejer af, iført et par Vapor naturligvis. Han har været en Mercurial Vapor-mand næsten hele sin karriere, og selvom det så ud til, han havde svært ved at vælge farvariant, så var der aldrig tvivl om støvlevalget.

Pier Filippo Mazza (San Marino) - adidas Predator Mania

San Marino får ikke meget kærlighed på banen, men når det kommer til at bære unikke, gamle eller på andre måde "støvlespot-interessante" støvler, så er der ingen, der gør det bedre. Pier Filippo Mazza trak i et par originale Predator Mania støvler til deres kamp mod Tyskland. Der har været to relanceringer af disse, men i sidste ende er der intet, der slår originalen.

Memphis Depay (Holland) - Under Armour Spotlight

Mens Holland smadrede Luxembourg 5-0 denne weekend, var der noget hidtil uset på fødderne af Memphis Depay. Det ser ud til, at Under Armour er klar til at gøre sin entré på den snørebåndsløse scene med en fuldstændig ny version af Spotlight-generationen, som meget interessant er lavet med en bemærkelsesværdig lynlåskonstruktion. Det er et meget anderledes skridt at tage, som vi ikke kan vente med at prøve!

Antonio Rüdiger (Tyskland) - Nike Tiempo Legend 7 Blackout

Den næste til at bære noget gemt og kommende var Toni Rüdiger, som trænede i et par Nike teststøvler. Flere og flere spillere har prøvet denne støvle, så der er uden tvivl noget i gærde fra Nike, og taget i betragtning af tyskerens normale støvlevalg, så føler vi os sikre på at kalde disse for et par Tiempos. Overdelen ser endnu engang til at have adopteret et syningsløst design, men udover det så er det svært at skelne mere.

Keisuke Honda (Japan) - Ikke-lancerede Mizuno

Vi lovede dig en uge fyldt med ikke-lancerede støvler, og det er lige, hvad du skal få. Keisuke Honda gik på banen for Japan iført et par endnu usete Mizuno støvler i en blackout farvevariant. De gør alt for at gemme designet, men der er ikke noget at skjule i det faktum, at denne støvle er meget anderledes en Keisuke Honda's normale Wave Ignitius.

Kasper Dolberg (Danmark) - adidas Nemeziz 17.1 Dust Storm

Da Nemeziz lancerede for næsten en måned siden, troede nogle, at støvlen ville blive båret eksklusivt af Messi og hans udvalgte "Backed by Messi"-spillere ligeså. Med flere og flere kampe, der bliver spillet, er den myte blevet aflivet af det store udvalg af spillere, der er trukket i dem. Selvom han var en del af det originale "Backed by Messi" hold, så havde vi alligevel lyst til at fremhæve Kasper Dolberg og hans adidas NEMEZIZ 17.1. Han scorede sit første landskampsmål for Danmark, da de genoplivede håbet om VM-kvalifikation.

Paul Pogba (Frankrig) - adidas ACE 17+ PureControl Dust Storm custom

Med Pogba som den absolutte frontfigur for ACE siloen, så var han naturligvis hurtigt til at tage den seneste farvevariant fra Dust Storm pack til sig. Han fik dog en smule personlig tilpasning og besluttede, at han, istedet for de lyse neon adi-striber, ville male dem sorte, så de matchede resten af støvlen. Et støvlespot, som mange af jer har sendt til os, og det er vi glade for, I gjorde! Hvis du spotter en interessant støvle, så er du meget velkommen til at sende os en DM på Instagram, fordi du måske har set noget, vi er gået glip af!

Vores store udvalg af tilgængelige fodboldstøvler

Er du på den anden side på udkig efter tilgængelige fodboldstøvler, så tag et kig på vores store udvalg af støvler. Vi garanterer, du finder noget for dig!