Verdens bedste fodboldbutik udstiller adidas Nemeziz-kollektionen

09.06.2017

Skrevet af Frederik

Når det kommer til vores Flagship Store i hjertet af København, er vi ikke bange for at prale. Slet ikke. Så kom forbi, og tjek den fede Nemeziz-udstilling ud. En udstilling, du aldrig har set før.

I vores Flagship Store kan du altid opleve de nyeste fodboldstøvler- og trøjer, og nu kan du også se den spritnye Nemeziz Initiative Zone.

adidas Nemeziz 17+ 360Agility Dust Storm er allerede blevet rost til skyerne af for eksempel Lionel Messi, Roberto Firmino, Kasper Dolberg og mange andre af verdens bedste fodboldspillere. Støvlen er lavet til den adrætte spiller med lette fødder og skarpe reflekser, der bruger disse egenskaber til at danse sig forbi forsvarsspillerne. De er sande kreatører, som kan sparke fra hvor som helst og når som helst, hvilket er grunden til deres modstander frygter dem så meget.

Inspirationen til Nemeziz-navnet kommer fra at være nogens 'Nemesis' eller ærkefjende - ligesom verdens bedste angribere ødelægger forsvarerne på banen.

Føler du hypen? Kom forbi, og oplev det hele selv. Kast blikket på de eksklusive Nemeziz 17+ Ultraboost sneakers eller den fedeste sportstape-inspirerede støvle nogensinde: Nemeziz 17+ 360Agility.

Hvis du også vil gøre forsvarsspillerne rundtossede, kan du købe dit eget par Nemeziz lige her.