100+ gode julegaver på tilbud ❯

Adidas giver deres Ace15 og X15 'Solar Orange' farvevarianten

01.10.2015

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Tidligere på ugen lancerede adidas deres nyeste innovation, da de introducerede deres X15 og Ace15 støvler med en ny Primeknit overdel. De to revolutionerende støvler har dog allerede været ekstremt populære med deres almindelige overdel, så hvis du ønsker den originale støvle, men med samme lækre nye farvevariant, er det med at spidse øre nu…

Adidas er nu klar til at give deres X15 og Ace15 støvler Solar Orange farvevarianten, så både du og deres professionelle spillere har valget mellem den almindelige eller Primeknit overdelen. Det er uden tvivl et svært valg, men i bund og grund er det du skal spørge dig selv om du ønsker den bedst mulige komfort, eller du foretrækker at have det skarpeste touch.

Du kan finde de nye Ace15 og X15 støvler lige her.

De to støvler er kun blevet lanceret for omkring seks måneder siden, men X15 og Ace15 har allerede skrevet sig ind i historiebøgerne. Deres første kamp nogensinde var i Champions League finalen, hvor begge par støvler på måltavlen. Hvis du ser på de kommende uger rundt omkring i verdens største ligaer, så er nogle af sæsonens største kampe lige om hjørnet og adidas sørger nu for at deres spillere har de helt rigtige redskaber til at gøre forskellen for deres hold.

Jeg kommer bestemt til at holde skarpt øje med alle adidas’ spillere for at se om de ser ud til at foretrække Primeknit versionen eller den almindelige. Det handler altsammen om at have friheden til at vælge selv, fordi nu er alle muligheder i hvert fald åbne.