adidas lancerer ACE Trans Pro 2-Face Limited Edition | Omfavn vanviddet

07.06.2017

Skrevet af Katrine

adidas har for tiden travlt med at lancere den nye ACE Trans Pro i mange farvevarianter og designs. Det seneste, og i mine øjne mest modige, design er det, man finder på ACE Trans Pro 2-Face, som lige er blevet lanceret i en Limited Edition.

Er du målmand, har du sikkert prøvet at blive kaldt for skør eller tosset en håndfuld gange eller flere. Og hvis du tænker over det, er det egentlig ikke mærkeligt, at mange tror, målmænd er gået fra forstanden. For vi er vel lidt skøre, er vi ikke? Vi får en bold i hovedet på daglig basis. Vi hopper og springer rundt på banen, uanset om det er på det blødeste forårsgræs eller en frossen vinterplæne. Vi dykker med hovedet forrest ned for at tackle med hænderne, og vi overvinder alle forhindringer for at nå bolden før modstanderen, koste hvad det må. Det er da skørt.

På den anden side er målmænd også fornuftige, troværdige holdspillere, og de er livsvigtige for ethvert hold. Man kan sige, at målmænd på den måde spiller to roller. Har to ansigter, og det er præcis, hvad den nye ACE Trans Pro symboliserer. Den højre handske har et meget mildt design, der kombinerer hvid med en blød blå farve. Den venstre handske derimod! Den har et fantastisk design, der symboliserer netop det vanvid, mange målmænd bærer rundt på.

Selvom mere eller mindre alle adidas målmandshandsker er fantastiske, er den nye ACE Trans Pro 2-Face Limited Edition min absolutte favorit - på grund af det modige design og fortællingen, der ligger bag.

Forudbestil dine ACE Trans Pro 2-Face her.