‘Black and White and More’ | Juventus' nye hjemmebanetrøje er landet

07.06.2017

Skrevet af Frederik

I kølvandet på den sjette Serie A-titel på stribe har Juventus løftet sløret for deres nye hjemmebanetrøje til 2017/18-sæsonen. Resultatet er en lækker klassisk trøje med et moderne twist.

Bianconeri har siddet tungt på den italienske trone de seneste seks sæsoner, og de håber på at fortsætte dominansen i fremtiden. Først skal de jagte den rekordhøje syvende Scudetto i træk, og det kommer klubben fra Torino til at gøre i den nye 2017/18 hjemmebanetrøje fra adidas.

Fortsættes herunder.

Ved første blik ligner den nye Juventus hjemmebanetrøje umiddelbart de to seneste års versioner fra adidas. Men sammenligner man den med sidste sæsons trøje, er striberne på den nye Juventus trøje tyndere, og på midten af ryggen af trøjen er der en bred sort stribe til spillernavn- og nummer, hvilket er inspireret af de ikoniske Juventus trøjer fra 1940'erne.

Den nye Juventus hjemmebanetrøje hylder ikke blot fremtiden, men det er også den første trøje, der bærer klubbens nye logo og brandidentitet: ‘Black and White and More’. Det karakteristiske J-logo afspejler en moderne tankegang og starten på en ny æra for en af verdens mest succesrige klubber. Desuden indeholder den nye Juventus trøje et par ekstra lækre detaljer med et gyldent adidas-logo og tre gyldne stjerner over Juventus-logoet.

Det kan diskuteres, om vi er vilde med det nye J-logo eller ej på Unisport HQ, men en ting er sikker: Vi elsker en klassisk trøje med gyldne detaljer, og det er den nye Juventus trøje uden tvivl et strålende eksempel på.

Er du enig? Så kan du købe den nye Juventus hjemmebanetrøje her.