Hummel hylder Danmarks EM-helte fra '92

06.06.2017

Skrevet af Mathias

I aften mødes Danmark og Tyskland i Brøndby for at fejre 25-års-jubilæet for den danske EM-sejr i 1992. Hummel har i den anledning lanceret en ny, unik version af den danske landsholdstrøje fra slutrunden.

Den 26. juni 1992 står klart i hukommelsen for mange danske fodboldfans. Danmark gjorde det umulige muligt og blev Europamester med en 2-0-sejr over Tyskland. Den største dag i dansk fodbold var nu i historiebøgerne, og historien blev skrevet af John 'Faxe' Jensen, Kim Vilfort og co. i en af de mest ikoniske danske landsholdstrøjer fra Hummel.

Nu står Hummel klar med en limited edition 2.0-version af 1992 Danmark trøjen særligt fremstillet til venskabskampen i aften - og den er spot on.

Fortsættes herunder.

Detaljer, der hylder legenderne

Jubilæumstrøjen er uden tvivl stærkt inspireret af versionen fra '92 og fælles for begge er den genkendelige røde hovedfarve og de røde Hummel-pile samt de hvide skuldre og den hvide krave, der er mest iøjnefaldende. De største ændringer fra den 25 år gamle trøje er den hvide v-hals på den nye version og DBU-logoet på venstre bryst - et logo, der adskiller sig fra de tidligere landsholdstrøjer med et gyldent omrids med reference til guldmedaljen i '92.

Ærmerne på 2017-trøjen har også fået et nyt look, hvor striberne fra '92-trøjen er fjernet og erstattet af den røde hovedfarve med en lille lækker hvid kant. Desuden er der en markering af 25-års-jubilæet på højre ærme af Hummels nye version.

En af de fedeste detaljer ved jubilæumstrøjen er dog spillernummeret på maven og ryggen. I nummeret står der nemlig navnene på træner Richard Møller Nielsen og alle spillerne, der var med til at sikre guldet til Danmark. En detalje, der giver en fed visuel effekt og et enestående look, og som samtidig hylder alle de danske legender fra Europamesterskabet i Sverige.

Og det er da også hyldesten til '92-heltene, der er i fokus ved Hummels opdaterede version. Indvendigt i nakken af trøjen står der 'Share Legends' under 'En Del af Noget Større' for at sætte fokus på og fejre Peter Schmeichel, Brian Laudrup og resten af EM-truppen fra '92. En sidste fræk detalje er en rød pokal, der sidder sidder på indersiden af kravens nakke, som ligesom de fleste andre detaljer henviser til triumfen for 25 år siden.

Alt i alt har Hummel redesignet en ikonisk landsholdstrøje, og det er gjort til topkarakter. Med jubilæumstrøjen har Hummel givet den originale trøje en moderniseret make-over, og på samme tid har det danske brand bevaret ånden fra den magiske sommer i '92.

Så find klaphatten frem, råb 'hut-li-hut', få fingrene i den unikke landsholdstrøje og vær med til at hylde Danmarks tidligere og nutidige helte i aften, hvor tyskerne endnu engang skal sendes hjem med et nederlag i bagagen.

Forudbestil Danmarks jubilæumstrøje her. Bemærk, at det tryk, der ses på billederne, ikke anvendes. I stedet bruges et tryk, der ligner det originale fra 1992.