Sells introducerer Elite Aqua Campione

04.06.2017

Skrevet af Katrine

Sells er nu klar til at introducere 4 ekstraordinære målmandshandsker i den nye Elite Aqua Campione-serie.

I mange år har Sells sørget for, at målmænd verden over har kunnet få fingrene i de fantastisk Sells målmandshandsker. Selvom konkurrencen på området er skærpet på det seneste, formår Sells stadig at følge med udviklingen ved at forny design og teknologier på regelmæssig basis.
Elite Aqua Campione er et fantastisk eksempel på, at Sells konstant søger efter at optimere deres produkt. I Elite Aqua Campione serien finder du 4 forskellige siloer med Sells målmandshandsker, hvor du får lov at vælge frit mellem Flat Cut, Negative Cut, Roll Finger Cut eller et unikt Hybrid Cut.

Fire imponerende siloer

Total Contact, Wrap, Axis 360 and Silhouette. Det er navnene på de fire siloer, og selvom de lyder meget forskellige, er de mere eller mindre ens. Den største forskel er nemlig det cut, handskerne er udstyret med.

Total Contact: Hybrid Cut
Wrap: Roll Finger Cut
Axis 360: Flat Cut
Silhouette: Negative Cut

De fire næsten ens siloer sørger for, at du, uanset hvilket cut du foretrækker, altid får en sublim målmandshandske, der er udstyret med Sells' mest revolutionerende teknologier.

Vil du have hjælp til at vælge det rette cut? Læs denne guide, og lær hvad du behøver vide om cuts til målmandshandsker.

Læs mere om handskerne nedenfor.

Som nævnt er Sells målmandshandsker fra Elite Aqua Campione serien spækket med fantastiske egenskaber.
Målmandshandskerne fra alle fire siloer er udstyret med en 4 mm tyk håndflade lavet af Sells' Adhesion Ultra Supreme latex, og under den latex har handsken en 5mm tyk memory foam. Til sammen giver det et fantastisk fit, et sublimt greb og en høj absorbering, når du griber og lander. Denne latex er desuden særdeles god under våde forhold. Faktisk er den så god, at Sells har kategoriseret den som en Aqua Grip latex, selvom latexen er lige så god under tørre forhold.
Baghånden er udstyret med et Outlast Eclair mesh-materiale, som giver en temperaturregulerende handske, der sikrer, at din hånd aldrig er for varm eller for kold. Desuden har baghånden en såkaldt punch zone, ligesom næsten alle andre tophandsker har. Denne punch zone er bare særligt interessant, fordi den er fremstillet af materialet d30, som er blødt og bøjeligt, indtil det øjeblik det møder modstand eksempelvis i form af bolden. Da hærder materialet og giver fantastisk beskyttelse og kraft, når du bokser.

Sammenlignet med Sells' Competition Pack er Campione Pack endnu mere komfortabel og pasformen på din hånd er forbedret. Som altid leverer Sells fantastiske handsker - denne gang er de bare lidt mere fantastiske.

Se vores fulde udvalg af Sells målmandshandsker her.