Unisport søger 2 fotografer

12.05.2015

Skrevet af Jonathan

Vi søger lige nu 2 dygtige og passionerede fotografer, der skal være med til at sikre og udvikle vores høje kvalitet af produktbilleder. En som vil være med til at udvikle Unisport mod nye mål, og har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldbutik.

Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi i Unisport, vi med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland og servicerer resten af verden med et internationalt site. Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag. Vores vision er at inspirere og gå i dialog med football obsessed teens, og levere en integreret online og offline shopping oplevelse. Premium i alle berøringsflader.

Du skal derfor være motiveret af skubbe til grænsen for hvor flotte produktbilleder kan blive, og at dine billeder er benchmark for hele industrien.

Vi ønsker fremadrettet at løse alle fotografiske opgaver in-house, og du vil blive en del af et team med på nuværende tidspunkt 2 fotografer der arbejder tæt sammen med vores grafikere, nyheds- og WebTV-afdeling. Som person skal du derfor have masser af gå-på-mod og tage opgaverne med oprejst pande.

Stillingen

Du vil primært komme til at stå for fotografering af produktbilleder. Det kan være alt fra trøjer og støvler til madkasser og kuglepinde. I den forbindelse er der også andre vigtige opgaver som skal varetages.

  • - Klargøring af produkter til fotografering
  • - Fotografering og kvalitetskontrol
  • - Fritlægning og efterbehandling
  • - Efterfølgende filhåndtering
  • - Oprydning

Stillingen byder også på udviklingsmuligheder, idet der vil der være mulighed for at skyde billeder til vores microsites, nyhedser og andre social media billeder.

Det forventer vi af dig

Du har solid erfaring og har håndværket i orden. Du trives med at arbejde selvstændigt, skabe egne projekter og mål, og evner at holde målet for øje. Foruden det så forventer vi at du

  • - har styr på brugen af et DSLR og kender til blænde, lukkertid, ISO og RAW.
  • - har erfaring med flash og lyslægning
  • - har erfaring med Adobe Bridge og Adobe Photoshop

Det er en lille fordel, hvis du har interesse for fodbold, da det er fodboldprodukter og fodboldoplevelser, der er omdrejningspunktet hos os.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling i en innovativ prisbelønnet virksomhed, der er first mover indenfor dansk e-handel. Du vil arbejde tæt sammen med entusiastiske kollegaer, kan være med til at gøre en forskel og hvor viljen til forbedring er kombineret med stolt kultur og et kreativt og professionelt miljø. Kolleger med masser af erfaring med at fotografere, lyslægge og photoshoppe. Ikke mindst et job i en virksomhed med kraftig vækst og potentiale for personlig, faglig og kreativ udvikling.

Ansøgning og ansættelse

Send din ansøgning og CV til job@unisport.dk med emnefeltet "FOTOGRAF". Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marcos Lemus pr. mail - mal@unisport.dk - Vi garanterer dig fuld diskretion. Vi forventer ansættelse hurtigst muligt, og du vil arbejde fra vores kontor på Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.