Buffon og PUMA fejrer det 10. Serie A-mesterskab

27.05.2017

Skrevet af Katrine

Endnu en gang har Buffon og Juventus vundet det italienske mesterskab, og det fejrer PUMA ved at lancere en helt særlig målmandshandske.

I et imponerede antal år har Buffon været at finde blandt PUMAs professionelle målmænd, og begge parter lader til at være glade for samarbejdet. Buffon har vist sig af være en evoPOWER-mand, og det ser ud som om, han har truffet et livslangt valg om at spille i PUMA evoPOWER Grip 2.3 RC. For at fejre Buffon's 10. italienske mesterskab har PUMA lanceret et meget begrænset antal af denne handske. Det er dog ikke bare et par evoPOWER Grip 2.3 RC. Nej, det er en eksakt kopi af den handske, som Buffon bar sidste weekend mod Crotone, da Juventus sikrede sig mesterskabet, og som han vil bære i dagens sidste ligakamp mod Bologna.
Buffon bruger størrelse 11, og naturligvis kommer denne eksakte kopi kun i denne størrelse.
Sammenlignet med den normale PUMA evoPOWER Grip 2.3 har denne Buffon-udgave en forbedret latex med med små high grip granulater, som giver et endnu bedre greb. Desuden har lukningen et print, som minder os om Buffons fantastiske bedrift.

Enhver sand Buffon-fan eller handskeentusiast bør skynde sig og tilføje disse ekstraordinære handsker til deres kollektion.