Nye farver til PUMA evoPOWER 3D 1

24.05.2017

Skrevet af Mathias

PUMA har bevaret den samme prikkede innovation og har tilføjet et strejf af friske farver i deres nye orange farvevariant.

For et par måneder siden lancerede PUMA deres nye evoPOWER Vigor 1, som mange af os er blevet ret vilde med. Siden da, har de lanceret en modificeret tilføjelse til evoPOWER siloen. evoPOWER 3D Dot har en innovativ overdels konstruktion, der har givet støvlen endnu mere præcision og den samme kraft.

Den nye evoPOWER 3D Dot har alle de samme funktioner som evoPOWER 3D Dot Blå, men de kommer i en meget lysere og friskere farvevariant. Overdelen er lavet af det samme fleksible AdapLite materiale hvilket tillader dine fødder fuld fleksibilitet til at følge bolden. Det giver dig en barfodet følelse og en kontrol som er fuldstændig utrolig.

evoPOWER 3D Dot er tilgængelig lige her.

PUMA evoPOWER 3D Dot støvlen er revolutionerende på grund af dens AccuFoam teknologi på overdelen af støvlen. Prikkerne på både inder- og ydersiden af støvlen er lavet af AccuFoam og denne funktion øger din kontrol og din føling med endnu mere. Din fod modtager flere signaler når du har bolden på fødderne og det giver dig en øget præcision. Kombinationen af 3D-teknologien og kraften fra den originale evoPOWER gør det til en fremragende støvle.